איור לספר ילדים

lader

New member
איור לספר ילדים

כתבתי ספר לילדים והייתי מעוניינת לדעת סדר גודל של מחירים של איור אחד לעמוד בספר (יש בערך 15 איורים לא כולל שער, אבל אולי אני אצמצם תלוי במחיר). אני יודעת שכל מאייר לוקח מחיר קצת שונה, אבל אשמח לקבל עזרה בנושא

romi1304

New member
כפי שאמרת, כל מאייר לוקח אחרת.

מאייר בוגר שנקר/בצלאל לוקח הרבה יותר ממישהו ש"יש לו כישרון", פשוט בגלל יכולת גבוהה בהרבה. גם בין הבוגרים המחירים יהיו שונים. יש כאלו שמתעסקים בספרי ילדים והם יעשו את העבודה הטובה ביותר (כעיקרון) ויקחו הכי הרבה כסף (נסיון מוכח ושטויות כאלו) ויש כאלו שעכשיו סיימו לימודים (אין נסיון ושטויות כאלו). גם בין אלו שלא למדו ועושים את זה כי "יש להם כישרון", יש טווחי מחירים שונים. השאלה היא מה את צריכה ועד כמה את מוכנה לשלם בשביל זה.

lader

New member
השאלה היא מה טווח המחירים...

מה המקסימום ומה המינימום , ומה נחשב מחיר סביר למאייר

pipidi

New member
לא חושבת שיש טווח שכזה

הכל תלוי במקצועיות של האדם, כמה הוא חושב שהוא שווה, הטכניקה בה הוא עובד ועוד מיני משתנים שמשפיעים על המחיר. אפשר בטוח גם למצוא ילד שיצייר בעבור 10 ש"ח לציור ואולי אפילו בעד פוגים או משהו כזה.

pillit

New member
טווח המחירים

נע בין 5000-8000 שח ל-15 איורים +שער. את יכולה לעיין ברשימת המאיירים ב www.illustrators.org.il

talshani9

New member
האם יש עוד אתר ישראלי בסגנון?

או אגודה שאפשר להצטרף אליה?

Bloopa

New member
מה זאת אומרת?לחילופין,אם את מחפשת

עבודה רצינית???...בניגוד למה? לאגודת המאיירים בישראל? אני חברת האגודה הזו ואני בהחלט חושבת שהחברים בה (בינהם שלמה כהן,אורי פינק ואחרים) כולל אני,לא יורדים ברמתם מהמאיירים בקישור שצורף(בלי קשר לעובדה שביקרתי בו והעבודות שם בהחלט מרשימות).

למעלה