איור חדש

moshikgulst

New member
איור חדש

איור שלי ל"זמן הדרום" של מעריב. הכתבה עוסקת בראש עיריית יבנה והתנהלותו הלא תקינה או משהו כזה. אשמח לתגובות.

וולקאם! ../images/Emo140.gif

תשמע, אתמול אחה"צ נכנסתי ל-CNV, לראות על מה הרעש ולבחון את ההיצע המקומי, קצת התאכזבתי שהחבורות שלך הן הנד-מייד ולא פיקס-לארט כמו באתר... אבל אני עדיין חושב שבפעם הבאה שיהיה לי זמן להיכנס אני אקנה אחת. יש המלצות?

amitais

New member
ובעניין הזה, הצעה להוברט

גם אני שאלתי את עצמי בעניין הזה של הציור הממוחשב VS הציור ביד. אם תצייר בתוכנה ווקטורית כמו פריהנד או אילוסטרייטור תוכל לשמר את מראה הלאו-טק של הצייר וגם להדפיס את זה על נייר בלי שזה ייראה מפוקסל רצח.

Hubert Hubert

New member
אמממ

לירן - אין המלצות, ולפי מה שהבנתי יש בחנות רק את החוברת השלישית שהיא הכי מחורבנת, לא שהאחרות הן כאלה מציאה גדולה, אבל הקונצנזוס הוא לפי מה שהבנתי הוא שהראשונה היא הכי טובה. אני יכול להוציא חוברת בפיקסל ארט אבל זה לא נראה לי שווה ולא נראה לי שמישהו יקנה, ובצדק. פיקסל ארט טוב (והוברט הוא לא פיקסל ארט טוב) עובד רק בצבע לדעתי, ופיקסל ארט בשחור ולבן, אפילו בלי גווני אפור, זה די עלוב. אמיתי - לא יודע להשתמש בפריהנד או באילוסטרייטור וכרגע אני מעדיף לפתח את הכישורים הידניים שלי. אני כרגע עובד על החוברת החדשה של טוטה, שצליל עושה לי את האינקינג ואני עובד בלי תסריט, מאלתר על המקום, עשיתי כבר שישה עמודים ויצא ממש אחלה לפי דעתי. בהזדמנות אני אסרוק ואעלה בפורום קומיקס, כי אין לזה ממש קשר לאיור ממוחשב P:

moshikgulst

New member
משום מה

אני לא כ"כ מבין ת'הודעה שלך... פיקס-לארט? הסבר, פרט ונמק...

אבל בקשר אליך...

דווקא היה לי מה להגיד על העבודה שלך, פשוט לא יצא לי. אז הנה הזדמנות: קודם כל, יופי של ביצוע וגימור, ניראה מאוד מקצועי. הדמות דומה מאוד למקור שזה אני חושב אחד הקטעי היותר מאתגרים בעבודה. אומנם יש הבדל בין הגוף היחסית רזה לבין הראש אבל אני מניח שזה לא משנה בכלל בעבודה כזאת. ראיתי גם את העבודה על השער של העיתון, מאוד נועז לדעתי לשים תמונה כזאת כשער. התלונות כבר הגיעו?

moshikgulst

New member
אכן נועז לשים את זה על השער...

לעורך יש קוחונס גדולים... התלונות עדיין לא הגיעו, אבל אני מצפה להן בקוצר-רוח
מקווה שתהיה איזה תגובה פיקנטית במדור התגובות בעיתון. דרך אגב, מאיפה ראית את השער? אתה דרומי?

*GormE*

New member
ואוו

עשית אותו נורא.. ענוג אני בטוחה שהוא היה הורג בשביל גוף כזה

יופי של קו

זורם ומאוד קריקטוריסטי עם ההגזמות הנכונות. רק מה, אחרי שראיתי את הצילום, חשבתי שעשית אותו חמודי מדי. בתור ראש עיריה מושחת אולי כדאי להציג אותו בצורה גרוטסקית יותר. אהבתי את השרביט! וגם את האור הכחלחל על הגוף. הבגד נופל ממש טוב. וואו, זה כ"כ קשה ליצור את האפקט... אגב, למה זה בסגול?

למעלה