איור חדש...

blue shark22

New member
איור חדש...../images/Emo13.gif

ציור חדש....סתם ציירתי בלי סיבה מיוחדת..... אין לו משמעות או מטרה מיוחדת, אז כל אחד יכול לחשוב עליו מה שבא לו... נעשה בפוטו שופ.... אני מקווה שתגיבו, תציעו הצעות לשיפור וכו'... אין לציור שם בנתיים.. . ofir.

blue shark22

New member
אמ-אם \: ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

יש סיבה מיוחדת שאתם לא מוסיפים תגובות אף פעם? כי אני ממש מנסה שיתנו לי עצות וכאלה גם אם הציורים בלי הבעה או מטרה... אם יש סיבה מיוחדת אז פשוט תגידו לי.. אם אתם בוחנים יותר סגנון מסויים אז פשוט תציאו לי ואני יכל לנסות... אני מקווה מאוד שתתיחסו להודעה הזאת, אופיר.

לפעמים, כשאין מטרה לעבודה

אז קשה לדעת מה להגיב. כי קשה להגיד אם המסר עובר או להגיד משהו על האופן שבו העברת את מה שרצי, כי לא ברור מה רצית. סתם התנסויות בציור וטכניקות זה אחלה, אבל מה אפשר לצפות לתגובה? ממה שהעלית אפשר להגיד שהדבר היחיד שעשוי טוב, אולי טוב מדיי אפילו, זה הליפסטיק. בפנים יש בעיות אנטומיה והשברים לא נראים מספיק כמו שברים אלא יותר כמו פיסות נייר. ואולי בכלל זה מה שרצית להגיד... ושוב, אי אפשר להגיד כלום על הרקע הלבן, על הזווית שבה בחרת להראות או השימוש בצבעים ריאליסטיים או טכניקה "רכה".

blue shark22

New member
...

אה... אוקי, הבנתי, תודה... מבחינתי גם זאת תגובה... :) האמת היא שלומר שאין הרבה להגיד לגבי משהו מסויים - זה הרבה להגיד... תודה....<; אני יכך את זה לתשומת ליבי.

blue shark22

New member
אה ו....

באמת כמו שאמרת זה אמור להיות שברים :) תודה בכל מקרה על על ההסבר, התיקונים וכל התגובה...

למעלה