איור וקטורי חדש

demontux

New member
איור וקטורי חדש

מהפכת הדביבונים האפורים =[ the revolution is near

Double A

New member
משהו קצת מפריע בעיגול השחור בעין

הנקודה הלבנה העליונה נראית כמו כתם ולא כ"כ יושבת טוב. באופן כללי זה מקסים, אני בערך אלפי שנות אור מלהגיע לרמה כזאת. אבל עדיין, לי זה הציק בעין.

romi1304

New member
איור חביב

בעיות- אין תחושת עומק, אבל יש נסיון ליצור אחת כזאת. השימוש החוזר באותה הדמות הוא מקובל, אבל כשאתה מקטין אותה יותר מידי אבל לא משנה את עובי הקו, זה גורם לאי-אחידות בשפה. מעבר לכך, גם בשימוש באותה הדמות, ניתן להכניס שינויים קטנים שיקפיצו את העבודה קדימה- שינוי צבע קטן, עיניין בזויות שונות, תזוזה קטנה של הידיים וכד'. אני לא אומר ליצור את הכל מחדש, אני מציע להכניס עיניין, משהו שיגרום לכך שלא סתם בחנתי את אותה הדמות 15 פעמים ללא סיבה, אלה שהראתה מצבים שונים של אותה הדמות ואז יש לכך "תירוץ". הפס האדום למעלה קצת מוזר לי ולא מובן, אבל הוא יושב לי טוב בקומפוזיציה, אז הוא פחות מפריע לי. החזרה שיש ברקע של האיור (הדמויות ששטפת בצהוב), אם היית יכול לפחות להפוך אותן, שלא יהיו זהות לחלוטין לדמויות הראשיות, זה גם יכול לעזור בהוספת עניין נוסף.

demontux

New member
תודה רבה על הערות :)

לקחתי לצומת ליבי ואני חושב שאתה באמת צודק =] השכפול וחהזרה של הדמות באמת נותן קצת רדידות לציור וסתם מראה על עצלות של רגע שאני חושב על זה חח בהתחלה חשבתי לעשות שכולם יראו אותו דבר כי רציתי בהתחלה לעשות את כל הדביבונים כמו במארצ' גרמני כזה... אבל בסוף החלטתי ללכת על משהו אחר שקצת חרג מהתכנון המקורי =] תודה רבה על התגובות אשמח לעוד תגובות והערות כאלו :)) !!

אסף 212

New member
ממש יפה ../images/Emo13.gif

ממש יצאו חמודים. קצת מזכיר לי עיצוב גרפי. אהבתי גם את הצבעים, גם הקונטרס שהרקע נותן.

למעלה