איומי שותף

snoopona

New member
איומי שותף

השותף שלי ב"רוב נחמדותו" כתב לי פתק והערות ובסופו הזהיר שהוא יכול לנהוג באופן לא רציונלי. את סוף המכתב הוא סיים בזהירות רבה ותודה על ההבנה. אז נמאס לי ואני כבר ישנה אצל ההורים יומיים בגלל זה. האם זו סיבה מספיק טובה כדי להתקשר לבעל הדירה ולהגיד לו שנמאס לי לחלוטין. האם אני אוכל לעזוב לפני סוף החוזה בלי קנס מסוים? עצות יתקבלו בברכה.

אולי נוכל יותר להועיל לך.

אם נדע יותר פרטים, מכיוון שאני מניח שלא פתק אחד שקיבלת פתאום בלי שום גורמים נוספים שהיו קודם גורם לך לרצות ישר לעזוב. בכל מקרה, אני מציע לך להיוועץ בעורך דין, מכיוון שבעל הבית שלך סביר להניח שלא ישמח לוותר על הכסף וכדאי לסגור דברים עד הסוף בצורה נכונה ולא לחכות שיתבעו אותך בבית משפט על הפרת חוזה ואז גם תשלמי לצד השני הוצאות משפט. חוץ מזה שאם תחליטי לפנות למשטרה בתלונה על האיומים סביר להניח שכאשר התלונה תגיע ממשרדו של עורך דינך יקחו אותה יותר ברצינות, וגם הבעל בית יקח אותך יותר ברצינות. שיהיה בהצלחה, ועצה ידידותית: לפעמים בשם ה"כבוד" אנשים נכנסים עמוק יותר לתוך ריבים מיותרים ואם הצד השני הוא צד שמסוגל להיות אלים אולי שווה לוותר על ה"כבוד" בוויכוחים איתו כי הבריאות שלך יותר חשובה לך למרות שהצד השני אידיוט :)

הסיוט שלי חוזר אצלך?

אפשר לקבל קצת פירוט לגבי מה שהוא עשה? כי בזמנו ביררתי את זה, ואכן אם הוא הופך לך את תנאי המגורים בדירה לבלתי אפשריים זו עילה להפרת חוזה (וככה יצאתי מהחוזה שלי). תהיי חזקה! אני יודעת שזה קשה אבל אל תתני לחלאה הזאת לחשוב לשניה שהוא יכול להתנהג ככה ולא למצות את הדין (במקרה כזה בעל הבית יכול להעיף אותו בלי התראה או לחייב אותו על הנזק שנגרם לו בגלל עזיבה שלך)

snoopona

New member
לגמרי, ישר חשבתי עליך

אני מחפשת מקום חדש, בכל מקרה נמאס לי מהחורבה שאני גרה בה.

למעלה