איומים בתביעות

ARY09

New member
איומים בתביעות

שלום לכם אנחנו נשואים 6 שנים ויש לנו 2 ילדים קטנים בני 5 ו2 . לאחרונה פוטרתי מהעבודה ונכנסתי ללחצים ומתחים אשר הובילו למריבות וסכסוכים אשר בעקבותהם אשתי פנתה למשטרה בטענה של אלימות והורחקתי מהבית ל4 ימים . אשתי ביקשה הארכת צו ההרחקה והורחקתי מהבית לעוד שבוע שבסיומו חזרתי הביתה . כל זה קרה לפני 7 חודשים , לאחרונה יש שוב מתח ומריבות ביננו ואשתי הודיעה לי לפני כמה ימים שלא טוב לה והיא רוצה להתגרש ממני היא רוצה להסדיר את התנאים והדברים המגיעים לה . אני נותן מה שאני יכול אך לצערי אני כרגע מובטל ולא יכול לספק את כל רצונותיה מה אני עושה למה אני אמור לצפות ממנה אין לי רצון להתגרש ולעבור תהליך כואב שוב פעם ניסיתי לתקן אבל לא מצליח היא לא נותנת לזה סיכוי בבקשה תעזרו לי לא יודע מה עושים במצב הזה תודה

אוףףף ../images/Emo10.gif

לא נעים

אני חשה את המצוקה שלך...

לצערי אין הרבה מה לעשות כנראה אישתך הגיע עם עצמה להחלטה ומצוי הקשר איתך אולי גם נגמרה אהבתה אני מבינה שמצידך פעלת וניסית הכל אך דבר לא בידך לצערי עלי לומר לך עליך לשחרר ולהשלים עם מה שקורה עליך לקבל את בקשתה ולבוא לקראת תהליך הגירושים לגבי איך ומה עליך לעשות במצב שאתה מובטל אין הרבה מלבד לקבוע את חלוקת הרכוש ואיך וכמה תוכל לתת לילדים מזונות צר לי שמעבר לדבריי לא יכולתי להעניק לך כאן תקווה של סיכוי להמשך נישואים מאושרים כי לא נשמע שיש בכלל קצה חזק ואמץ

למעלה