איום ע"י חברת HOT

doronle

New member
איום ע"י חברת HOT

היום בערב דפקו לי על הדלת שני בריונים של חברת HOT. הם טענו שאני מחובר בצורה פיראטית לכבלים, לפי זה שהם מצאו בקופסא שלהם כבל של הדירה שלי מחובר. עכשיו אני לא חיברתי את הכבל הזה, ואני לא רואה כבלים בדירה. יש לי מכשיר טלוויזיה שמחובר רק למחשב וזהו. הנציגים ביקשו להכנס לדירה לראות ולמרות שהם באו בלי צו או משהו כזה נתתי להם להכנס. הם טענו שהטלוויזיה הייתה מחוברת לכבלים למרות שאין שום עדות לזה והם לא הסבירו לי ע"פ מה הם החליטו את זה, ואמרו שיש לי 2 ברירות - או שאני מתחבר אליהם או שתובעים אותי. אני סירבתי להתחבר בטענה שלא אני חיברתי את הכבל מחוץ לדירה ואין שום כבל מחובר בדירה שלי. קיבלתי מהם מכתב התראה שאם אני לא יוצר איתם קשר תוך 48 שעות הם יפעלו נגדי באמצעים אזרחיים ופליליים. אין לי שום כוונה לעשות כבלים, אז אני לא יודע מה לעשות....יש להם בכלל עילה לתבוע אותי????

dani281

New member
HOT ואיומים

גם לי באחד הימים דפקו לי בדלת נציגים של הוט וביקשו להכנס ,אמרתי שאני לא מעוניין מכיוון שאני מחובר ליס כבר 3 שנים אז התחילו באיומים ,אני מצטט : אנחנו יודעים שאתה מחובר להוט פירטי ואם לא תתן לנו להכנס נראה לך מה-זה וכשביקשתי שיעופו לי מהעיניים ושיגישו תביעה נגדי אם יש להם בעיה,ורציתי לסגור את הדלת ,תקעו את הרגל בדלת ולא נתנו לסגור בשלב הזה הבן שלי התערב וזרק אותם מהדלת

אולי אלה סוכני מכירות של HOT

שמתוגמלים לפי מספר התקנות חדשות.. אחלה שיטה, אחלה מדינה. גם לי אין כבלים - אתם מוזמנים.

neo6901

New member
אני מנוי בהוט

מעולם לא שמעתי על תיאורים דומים אתם בטוחים שהם היום נציגים רשמיים של החברה? תיצור קשר עם משרד התקשורת והמשטרה

למעלה