"איה"

DaRזה אני

New member
"איה"

סתם שאלה אליכם. אני היחידי שמקווה שהיא תמות? או תעלם ולא תחזור? היא פשוט ילדה קוטרית קטנה ומעצבנת שלא יודעת מה לעשות עם עצמה כי היא שרוטה מזה שהיא איבדה 5 שנים מהחיים שלה, אמא שלי מרעילה אותה כל היום והיא אוכלת סרטים וזה נהיה מעצבן איזה טיפוס מגעיל היא. מה אתם חושבים על איך שהדמות שלה התפתחה? מה הייתם רוצים שיעלה בגורלה?

Cindy Campbell

New member
תראה,../images/Emo135.gif

אני ממש מסכימה עם העניין שאיה הפכה להיות מפרק 61 ילדה ממש מעצבנת ומגעילה, שאי אפשר בכלל להשתלט עליה. אבל בכל זאת, זה מוגזם לאחל לדמות שלה למות... נגיד שיש לך ילד מעצבן בכיתה, אז זה כמו לאחל לו למות (חס וחלילה)... רק שתחזור להיות נורמלית
.

נצלש יש לי שאלה..

איזה אירוחים היו בתפוז של חברי השמיניה ואיפה אפשר לראות את אירוחים אלו?! תודה לכל מי שיעזור..

R o n 2 5 6

New member
עד עכשיו התתארחו:

דני(דורי),עדי(נטשה),שירה(מיקה) ומשה פרסטר(העוזר) לכי לטאגליינס,נראה לי שיש שם קישור לכל האירוחים

לאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

מה הורגים לי את איה עכשיו גם כן וההההההה הם יחליפו אותה בניצן אימחשימה סססס הגנבת אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מה עשו לך המקשים?

למה את\ה מתעללל בהם? הם נחמדים אלייך, תהיה נחמד אלייהם!
הילדים בכיתה שלי רוצחי מקשים!

אתה צודק אבל לא בהכל../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

איה באמת הפכה להיות קוטרית קרצייה ומעצבנת
אבל אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש...לא רוצה שהיא תמות
היא אחת הדמויות הכי חשובות וטובות בסדרה הזאת
וחוץ מזה מה אדם יעשה בלעדיה....

ומה ניני??

מה הסדרה תעשה בלעדיה??? איה וניני הם ה- סדרה!!! אין השמינייה בלי איה!!!!! יכולים להביא את ניצן, אין מי שהם רוצים לאיה אין מחליף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את ממש צודקת../images/Emo70.gif

בלי איה הם כבר לא תאומים והם באמת די מרכז הסדרה
איה וניני זה לנצח

כן היו שתי רעיונות לסדרה הזאת:

גיורא סיפר שהיה את רעיון הטורבו טיים עם איה וניני ואת רעיון של השמינייה והם לא ידע ואיך לגבש אותם כך שאיה וניני הם מרכז הסדרה!!!!!! אין השמינייה בלי איה וניני(וגם לא רק בלי איה!!!)

למעלה