אתם די חכמים אז תנסו תחת תלת אופן ויגאל- ברוך הבא שוב
ה המפוזרת מכפר אזר New member 21/12/05 #20 זה בסדר, גם את/ה מפרסמ/ת את עצמך כך ולא קרה שום דבר נורא. מוזר, גם את הניק שלך אני לא מכירה, ואני נמצאת כאן לפחות פעמים בשבוע..... אז איך את/ה יודע/ת מי הוא מי?
זה בסדר, גם את/ה מפרסמ/ת את עצמך כך ולא קרה שום דבר נורא. מוזר, גם את הניק שלך אני לא מכירה, ואני נמצאת כאן לפחות פעמים בשבוע..... אז איך את/ה יודע/ת מי הוא מי?
מ מיקלול New member 22/12/05 #23 הרבה ניקים חדשם ופתאומיים יש בפורום. יש את המנומסים שמציגים עצמם ואפילו מאיימים שנזהר שלא נאהב את הערותיהם ויש כאלה שפשוט מצטרפים. אני ממש אבל ממש לא מבינה איך אפשר לשבת בצד כל כך הרבה זמן ולא להגיב. מי אמר שYODO זה היא? מי זאת talia 2 ואיפה נעלמה לי talia 1 ?
הרבה ניקים חדשם ופתאומיים יש בפורום. יש את המנומסים שמציגים עצמם ואפילו מאיימים שנזהר שלא נאהב את הערותיהם ויש כאלה שפשוט מצטרפים. אני ממש אבל ממש לא מבינה איך אפשר לשבת בצד כל כך הרבה זמן ולא להגיב. מי אמר שYODO זה היא? מי זאת talia 2 ואיפה נעלמה לי talia 1 ?
T talia 2 New member 22/12/05 #24 talia 2 זו אני.../images/Emo68.gif את בטוחה שזו הפעם הראשונה שאת פוגשת את הניק שלי? ואני חשבתי שהצלחתי להשאיר חותם. . אגב, נדמה לי ששאלתי אותך שאלות בתור אשת השבוע וגם ענית לי+ ואפילו אפילו שלחת לי פעם מסר. רינגס א בל?
talia 2 זו אני.../images/Emo68.gif את בטוחה שזו הפעם הראשונה שאת פוגשת את הניק שלי? ואני חשבתי שהצלחתי להשאיר חותם. . אגב, נדמה לי ששאלתי אותך שאלות בתור אשת השבוע וגם ענית לי+ ואפילו אפילו שלחת לי פעם מסר. רינגס א בל?
A Angel972 New member 22/12/05 #25 אף פעם לא הייתה לנו פה talia 1 אל תשכחי שהשמות הן של כל תפוז ולא רק של הפורום שלנו. ושנית ... אנחנו תמיד שמחים לקבל אנשים חדשים ושלישית - איך קבלת הפנים שלנו תודי שהיה לך כיף להציג את עצמך
אף פעם לא הייתה לנו פה talia 1 אל תשכחי שהשמות הן של כל תפוז ולא רק של הפורום שלנו. ושנית ... אנחנו תמיד שמחים לקבל אנשים חדשים ושלישית - איך קבלת הפנים שלנו תודי שהיה לך כיף להציג את עצמך
מ מיקלול New member 22/12/05 #26 עם הזמן קבלת הפנים מתחממת יותר.. ויותר. אני חייבת לטליה התנצלות ענקית כי אני ל זכרתי שהיא 2 והתבלבלתי. אז שוב אני מתנצלת ומאוד אוהבת, טליה.
עם הזמן קבלת הפנים מתחממת יותר.. ויותר. אני חייבת לטליה התנצלות ענקית כי אני ל זכרתי שהיא 2 והתבלבלתי. אז שוב אני מתנצלת ומאוד אוהבת, טליה.