איה

ה-איה

New member
אריה, אתה לא נורמלי...

אתה יודע לאן הדמיון שלי לקח אותי כשראיתי הודעה מכבודו שהכותרת שלה היא ``איה``???? אפילו הצלחתי לשמוע איזו נימה רומנטית בהגיית שמי... ובסוף אתה שואל אותי שאלה כל כך אינפורמטיבית??? חייבת להודות שמאוכזבת!!! ומפנה אותך לתא``י לתשובה. איה לא מודיעין

צפרדעית

New member
מי אמר מודעין???

אז ככה... תלך ישר עד הסוף, תפנה שמאלה, מיד אח``כ ימינה.... ותגיע לאתר של... צפרדעית!!! (אהה ובכלל חיפשת את האתר של סופטי ושרון...) צפרדעית (שמה לא תעשה בשביל הרייטינג?)

ariegur

New member
לא יכול להיות רומנטי, ליבי אצלך

זוכרת ? אריה שאהבתו לאיה נעולה בכספת

ה-איה

New member
אם ככה...

אני מבינה שאני ממש במלכוד... רק אם אשחרר את ליבך תהיה רומנטי... אבל אז תפנה את הרומנטיקה לאחרות... אויה, מה אעשה? יוסראיה

softy

New member
ה-איה אני מבקש...

אל תלכי רחוק מידי...עם הדמיון... אריה הוא בחור מעשי מאוד, רוצה תכלס בשטח כאן ועכשיו! הוא בכלל לא הגה את שמך, הוא רק געה את שמך. הפרשנות שלך היא רק בעיניי המתבונן <את> במקרה הזה. תנסי להסתכל סביבך אולי בכל זאת תצליחי לראות זיק רומנטי < ולאו דווקא מהכיוון של אריה>. סופטי יו``ר התנועה להסבת המבט מהכיוון של אריה.

ה-איה

New member
אני רוקדת במעגל ומביטה סביבי...

ומה אני רואה? את סופטי... מצאתי את הזיק הרומנטי!!! לאן נעלמת דון קישוט שלי? איה

softy

New member
הלכתי לשפד כמה

טחנות רוח בדרך... עד שפתאום הבזיק בי הרעיון... אוראה < או איך שלא כותבים את זה> צעקתי ``מצאתי את הזיק הרומנטי`` נורא התאכזבתי למצוא אותך פה רוקדת במעגל איך את לא <חסה> על ריגשותי? איך? סופטי יו``ר ועדת החקירה על עוד ממצאים של ארכימדס.

ה-איה

New member
בעיניים דומעות, אנסה להסביר

סופטי... הלא רקדתי במעגל רק כדי למצוא אותך ואת הזיק הרומנטי שדבק בך... ואתה... אתה מאוכזב ממני? איה אאוריקה <שהלא צריך לדייק גם במילים לועזיות>

למעלה