איה נאפה

smiley 18

New member
איה נאפה ../images/Emo98.gif

אמממ אני נוסעת עוד כמה ימים לאיה נאפה עם חברות ורציתי לדעת אם מישהו היה שם אם יש לכם כל מני טיפים לתת לי כמו לאן ללכת ? איזה מסיבות טובות יש שם? כמה כסף לקחת ודברים כאלה

תהני

ותאמיני לי שאת כן. ותקחי הרבה אוכל שאפשר להכין כזה בבית כל הקנור האלה שרק מוסיפים מים מבשלים ויש לך ארוחה לשני אנשים (ואתם בנות אז בטח ל 3), תקחי שימורים תקחי שתיה. כמה זמן את נוסעת?

תראי לנו ההשכרת אופנועים

עלתה בערך 80 פאונד לאחד (לכל השבוע) וככה בכללי הוצאנו 170-200 פאונד, אכלנו בחוץ פעם ביום כל יום מסיבה (הם, אני דפקתי את הרגל אז ביומיים האחרונים לא יצאתי) ובארים כל יום ושתיה והמון דברים (כמו פארק מים). אז תעשי את החשבון שלך שאם את לא משכירה קטנוע תקחי 100-130 פאונד ככה. (תמיד תקחי בצד עוד כמה דולרים, אפשר להמיר שם בבנקים זה אפילו יוצא יותר זול מהארץ לפעמים, בכל מקרה תגיעי לשם עם פאונדים, כי הזמן עבודה של הבנקים ממש כלום.)

Rosanna

New member
הייתי שם

את הולכת כל כך להנות. אין חוויה יותר כיפית שהייתה לי מהמ שאני זוכרת. חזרתי משם לפני שבועיים הייתי עם עוד 2 חברות. זה פשוט כמו חלום,בלי הורים,חוף ים,בנות כוסיות,בנים מ-ד-ה-י-מ-י-ם אירופאים. תביאו המון אוכל מהבית זה יחסוך תאמיני לי כי כל דבר שם זה יקר בטירוף אז על אוכל לא רצוי לבזבז הרבה. חוץ מזה יש שם פארק מים שחובה פשוט חובה ללכת. והמסיבות,אין עליהם. תשאלו איפה המרכז ויגידו ויש שם אלףףףף אנשים והחגיגות שם מתחילות ב-12 והמסיבות ב-1 כי לפני זה זה מת שם. חוץ מזה יש את ניסי ביץ' שזה החוף הכי יפה בעולם. וקחו שייט כזה לכמה שעות,חוויה מרגיעה וכיפית באמת. קיצרררר...אם זה לפני גיוס או סתם בשביל הכיף זה שווה את כל הכסף שתביאו אז לבזבז.

למעלה