פ ש ו ט מ א י ה
New member
איה כואב היום עשו
איה כואב היום עשו
איה כואב היום עשו
עשו לי היסטרוסקופיה היוםאיה כואב היום עשו
יופי מאיה תמשיכי כך את על הגל הנכוןעשו לי היסטרוסקופיה היום
(ההודעה הקודמת קפצה לי) כואב אבל נסבל והנחמה שיצאתי משם בהרגשה טובה. עד עכשיו הרופאים בישרו לי רק חדשות רעות,ופתאום היום תודה לאל הכל בסדר. אני מאושרת כביכול מהמובן מאליו שהרחם תקין,אבל כנראה אצלינו שום דבר הוא לא באמת מובן מאליו. אני מקווה שהבדיקה מסמלת תחילת משהו חיובי.![]()
ספייסי תודה מותקיופי מאיה תמשיכי כך את על הגל הנכון
מאיה אני מאוד שמחה שהבדיקה לך יצאה תקינההתחלת ברגל ימין
תמשיכי ככה מתוקה שירבו הצלחותייך ואף יגדלו
אוהבת ספייס![]()
את אחרי בדיקה מאוד חשובהעשו לי היסטרוסקופיה היום
(ההודעה הקודמת קפצה לי) כואב אבל נסבל והנחמה שיצאתי משם בהרגשה טובה. עד עכשיו הרופאים בישרו לי רק חדשות רעות,ופתאום היום תודה לאל הכל בסדר. אני מאושרת כביכול מהמובן מאליו שהרחם תקין,אבל כנראה אצלינו שום דבר הוא לא באמת מובן מאליו. אני מקווה שהבדיקה מסמלת תחילת משהו חיובי.![]()
את אחרי בדיקה מאוד חשובה
נפלא שעבר תקין.
איה כואב היום עשו
אני בסדר גמורהי רוית מה שלומך?![]()
טוב שעבר בשלום ושהכל תקין...איה כואב היום עשו
ממש לא כדאי בהרדמה- זה קצת כואבטוב שעבר בשלום ושהכל תקין...
גם אני לפני היסטרוסקופיה,השתכנעתי שאין ברירה. רציתי בהרדמה, אך הרופא (זיידמן) אמר שיהיה קל וקצר ואני מתפתית להאמין. לא בא לי הרדמה וגם לא בא לי לסבול את הכאב. כשהייתי בריגה בטיפול האחרון,ההחזרה היתה מדהימה,נטולת כאבים בכלל. הטיפול אמנם לא הצליח ,אך היה מוזר מאוד שלא כאב כלל. אז מה הסוד? ממש לא יודעת,אך היה דבר אחד מעניין,זוזה הספקולום שהוא השתמש בו שהיה עשוי מפלסטיק,והיה קטן יחסית למה שמשתמשים בארץ. מעניין אם מישהי ניתקלה בזה? אני מתכוונת לחפש כזה. זה כבר מוריד חצי מהסבל לדעתי. בכל מקרה מאיה, הרחם תקין,אז אפשר להמשיך. שיהיה בהצלחה!
אדוינה חייבת להגיד לך משהו עלטוב שעבר בשלום ושהכל תקין...
גם אני לפני היסטרוסקופיה,השתכנעתי שאין ברירה. רציתי בהרדמה, אך הרופא (זיידמן) אמר שיהיה קל וקצר ואני מתפתית להאמין. לא בא לי הרדמה וגם לא בא לי לסבול את הכאב. כשהייתי בריגה בטיפול האחרון,ההחזרה היתה מדהימה,נטולת כאבים בכלל. הטיפול אמנם לא הצליח ,אך היה מוזר מאוד שלא כאב כלל. אז מה הסוד? ממש לא יודעת,אך היה דבר אחד מעניין,זוזה הספקולום שהוא השתמש בו שהיה עשוי מפלסטיק,והיה קטן יחסית למה שמשתמשים בארץ. מעניין אם מישהי ניתקלה בזה? אני מתכוונת לחפש כזה. זה כבר מוריד חצי מהסבל לדעתי. בכל מקרה מאיה, הרחם תקין,אז אפשר להמשיך. שיהיה בהצלחה!
תודה חמודה...אדוינה חייבת להגיד לך משהו על
היסטרו'. אני החלטתי לא לעשות, ומה ששינה את דעתי זה הסיכון שאני אקח והטיפול לא יצליח, אז זה מחיר כבד לשלם 6000$ סתם. כשהגעתי לרופא אתמול שוב פעם חשבתי לוותר,לא כי אני פחדנית(קצת) אבל קראתי טופס הסכמה אם תיאורים של בעיות מפחידות, נכנסתי עליו כשה אני מתלבטת מאוד. מה ששיכנע אותי לעשות את זה, ואני לא מקלה ראש בכל הסיכונים אפילו שהם אחד למילון, זה שמשך הבדיקה הוא דקה וחצי, וכל מה שאת מרגישה זה כאבי מחזור בלבד למשך דקה ,זה היה ממש מצחיק, באמת בסוף צחקתי. כמובן שלאחר מכן קצת כואב בבטן תחתונה אבל זה הרבה הרבה יותר טוב מצילום רחם(שהתעלפתי בסופו).אתמול היתי ממש בסדר, ואם מתעלפת כמוני עברה את זה וצחקה בסוף, תהיה גיבורה ואל תחששי,את תהיה בסדר. וגם אל תשכחי שיש איתך בחדר אחות והיא עוזרת לך להרגע ואפילו לי החזיקה את היד ,ולא שמתי לב וזה כבר נגמר. בהצלחה אדוינה.![]()
ממליצה לא לעבור את הבדיקה בהרדמהטוב שעבר בשלום ושהכל תקין...
אני דווקא בעד הרדמהממליצה לא לעבור את הבדיקה בהרדמה
היי אדווינה .גם אני עברתי בדיקת היסטרוסקופיה ללא הרדמה . שעה לפני הבדיקה לקחתי כדור "וולטרן"(חזק מאוד נגד כאבי גב או מיגרנות ,מרפה שרירים)בקיצור, כדור נגד כאבים חזקים לא חשוב איזה. הבדיקה אינה נעימה .מן תחושת כאב בטן תחתונה חזקה כמו לפני מחזור .את מרגישה לחץ מאוד חזק בבטן תחתונה אך עדין לא מוגדר בעיני ככאב בלתי נסבל .ואני מאוד מפונקת בכאבים . חבל לעבור הרדמה בשביל בדיקה של שתיים וחצי דקות ,אולי . נסי לעשות אולי הרפיה בעזרת נשימות עמוקות אם זה עוזר אך בשום אופן לא ממליצה על הרדמה . הבדיקה קצרה וניתן ללכת אח"כ הביתה בעוד שבהרדמה צריך להשאר שעתיים להשגחה ,בחילות,סחרחורות וכל מיני דברים לא נעימים . מה שלא תחליטי, בהצלחה בבדיקה . תראי שזה שטויות .
בריזה ושייני לי ,מה קורה עם מדור ..ממליצה לא לעבור את הבדיקה בהרדמה
היי אדווינה .גם אני עברתי בדיקת היסטרוסקופיה ללא הרדמה . שעה לפני הבדיקה לקחתי כדור "וולטרן"(חזק מאוד נגד כאבי גב או מיגרנות ,מרפה שרירים)בקיצור, כדור נגד כאבים חזקים לא חשוב איזה. הבדיקה אינה נעימה .מן תחושת כאב בטן תחתונה חזקה כמו לפני מחזור .את מרגישה לחץ מאוד חזק בבטן תחתונה אך עדין לא מוגדר בעיני ככאב בלתי נסבל .ואני מאוד מפונקת בכאבים . חבל לעבור הרדמה בשביל בדיקה של שתיים וחצי דקות ,אולי . נסי לעשות אולי הרפיה בעזרת נשימות עמוקות אם זה עוזר אך בשום אופן לא ממליצה על הרדמה . הבדיקה קצרה וניתן ללכת אח"כ הביתה בעוד שבהרדמה צריך להשאר שעתיים להשגחה ,בחילות,סחרחורות וכל מיני דברים לא נעימים . מה שלא תחליטי, בהצלחה בבדיקה . תראי שזה שטויות .
אדווינה בהצלחהטוב שעבר בשלום ושהכל תקין...
מאיה ואדוניהאיה כואב היום עשו
הי לוצ'י, תודה מותק |כלנית .מאיה ואדוניה![]()
מאיה מאמינה שכבר שכחת את הכאבים ואת מסתדרת עם הכדורים. אדוינהובקלות.![]()
מחזור ברור מהו התהליךהי לוצ'י, תודה מותק |כלנית .
אני לא מרגישה את הכדורים,הכל הסתדר, עכשיו אני רק מתרגשת, ומה שלומך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.