איה, המלצה לפתוח בלינקים קטגוריה של בלוגים של משתתפי הפורום.. כך מתחילים וקבועים יוכלו ללמוד!
H havlaz New member 26/1/02 #1 איה, המלצה לפתוח בלינקים קטגוריה של בלוגים של משתתפי הפורום.. כך מתחילים וקבועים יוכלו ללמוד!
א איה@ New member 26/1/02 #2 זו המטרה-אבל אף אחד לא מקשיב לי../images/Emo70.gif פתחתי שירשור לקישורים - כדי שכל מי שיש לו אתר ישרשר את הכתובת שלו בצורה מסודרת, עם כמה מילים שיתארו את האתר כדי שאוכל לארגן את עמוד הקישורים זו קריאה שלישית ואחרונה שרשרו בבקשה. איה.
זו המטרה-אבל אף אחד לא מקשיב לי../images/Emo70.gif פתחתי שירשור לקישורים - כדי שכל מי שיש לו אתר ישרשר את הכתובת שלו בצורה מסודרת, עם כמה מילים שיתארו את האתר כדי שאוכל לארגן את עמוד הקישורים זו קריאה שלישית ואחרונה שרשרו בבקשה. איה.
H havlaz New member 26/1/02 #3 תכניסי ישר כל אתר שאת רואה גם סתם ברשת, לא רק של משתתפי הפורום. ואם את רוצה באמת שרשור שיכתבו, תכניסי לטג ליין
תכניסי ישר כל אתר שאת רואה גם סתם ברשת, לא רק של משתתפי הפורום. ואם את רוצה באמת שרשור שיכתבו, תכניסי לטג ליין
א איה@ New member 27/1/02 #4 אני רוצה שזה יהיה עם תקציר../images/Emo26.gif שבעל הבלוג יתן על עצמו. ולא סתם קישורים. שכל אחד יכתוב איך הוא רוצה להציג את עצמו - וזה חשוב. ולכן שרשרו PLEASE איה.
אני רוצה שזה יהיה עם תקציר../images/Emo26.gif שבעל הבלוג יתן על עצמו. ולא סתם קישורים. שכל אחד יכתוב איך הוא רוצה להציג את עצמו - וזה חשוב. ולכן שרשרו PLEASE איה.