איה בעיתון "סגנון".

Nimrod121

New member
איה בעיתון "סגנון".

היום פורסמה כתבת שער שבה מופיעה איה בעיתון "סגנון" (הגליון מצורף בחינם לעיתון "מעריב" והוא יצא לאור היום). סרקתי בשבילכם את השער ואת הכתבה עצמה. בשער מופיעה תמונה של איה ועליה כתוב: נערת אמצע- איך זה להיות מותג מיינסטרימי? איה כורם מסבירה. עמוד 20. אני חייב לציין שאיה נראית מאוד צעירה בתמונה שמופיעה בשער. היא נראית כבת 17 ולא כבת 27. קראתי את הכתבה והיא די חביבה. אני מקווה שתהנו גם אתם (אם זה לא בסדר שסרקתי אז תמחקו את ההודעה בבקשה)

perrinat

New member
איזה קטע...

ראיתי היום את העיתון, ועד שאמא שלי לא שאלה אם ראיתי את איה, לא נפל לי האסימון שזו היא...
אהבתי את הכתבה

hilali1

New member
../images/Emo12.gif הזוי ../images/Emo70.gif

העיתון שיב מולי היום יום שלפ. תמיד בבוקר יום רביעי אני שמה את המוסף בד השולחן כדי לקרוא בערב. והיום עוד היו בטעות בעיתון 2 עותקים במקום אחד. אז יום שלם עמוס ומשוגע העיתון מולי ולא העפתי מבט ולא שמתי לב שזו איה
עד לרגע שיצאתי הביתה ולקחתי אותו איתי...
איזה רעיון חמוד.. כלבבי
ראיתם שהיא סיפרה קצת יותר על האנשים שבעקבותם כתבה את השירים
והתמונות
מהממות

Rachel47

New member
וואוו..היא..שונה../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

אומנות הצילום
היא כה יפה אקרא מחר..
המון תודה

hilali1

New member
איך מתאים לי לפספס עמוד שלם

אז רק עכשיו קראתי את העמוד האחרון. פיסקה אחרונה לדעתי מסבירה את "אל תאמיני"...

אושRתי

New member
משלוש יוצאת אחת ../images/Emo79.gif

"אחרי תקליט זהב ורגע לפני שהיא חורשת את הארץ עם סיבוב הופעות חדש, איה כורם עוצרת כאן לסיכום ביניים. לגבי שלישית רימון - מי בכלל אמר שהיא היתה חלק מהחבורה?......" http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/544/009.html

Nimrod121

New member
תודה.

רוב הטוקבקים מגעילים ולא מפרגנים בכלל. כמה רוע?

Nimrod121

New member
אגב, הם ממש טיפשים.

הם שמו תמונה של איה וקרן וכתבו "לא חברות טובות. כורם ומסיקה". נו באמת

Nimrod121

New member
את צודקת, נכון../images/Emo6.gif

קראתי את הכתבה אתמול וכנראה שהזכרון שלי לטווח הקרוב לא כל-כך טוב. כיוון שחשבתי שהיא דיברה אך ורק על מירי.

hilali1

New member
היא באמת אף פעם לא ממש היתה בחבורה

בכלל כל ההגדרה הזאת ממש לא נכונה.

Nimrod121

New member
ועוד משהו.

התכוונתי שאיה נראית צעירה בתמונות במובן החיובי (לא נראה לי שיש לזה מובן לא חיובי, אבל אני רק רוצה להבהיר את זה).

למעלה