איד אל אדחה סעיד

איד אל אדחה סעיד

מפורום 132

0006

New member
ראיתי שאת קוראת לחרם אז.....

אני רוצה להגיד לך שאני עושה חרם על המגזר הערבי כבר שנים שקל אני לא נותן להם ולשימחתי אני הצלחתי להשפיע גם על הוריי ועל חבריי שלא יתנו למגזר שלך פרנסה

אני חיבת לשאול שאלה

מה אתה עושה פה? אני לא פעילה בפורם או משו אבל מההודעת שקראתי שלך אפשר בטעות אולי להסיק שאת לא הכי בקטע של דו קיום אולי יותר ללבות את השנאה והגזענות שאתה כ"כ מוקיר ומקדש.. אז אולי לא הבנתי נכון ואם זה המצב אז קבל התנצלות מעומק ליבי אבל בכל מקרה אם לא איכפת לך אשמח להסבר תודה

הMפצח

New member
השאלה לא במקום

זה פורום דו קיום. צריך לקבל כאן את כלל האנשים עם כלל הדעות. אחרת איזה דוגמה אתם נותנים למה שאתם כל כך מקדשים ? (דו קיום)

זה נראה לך כאילו גירשתי אותו?

רק שאתי למה הוא פה לא באופן מגרש רק כדי להבין את הסיבה אם הוא כבר יודע שהוא שונא מה יש לו להכיר? חוץ מזה אני לא יודעת איך אחרים פה מגדירים דו קיום אבל בעיניי דו קיום זה לא רק לקחת ערבי ויהודי ולשבת לאכול חומוס ביחד זה א. התמודדות מזוית שונה (עקב חינוך תרבות וכדומה) על שאלות פוליטיות וכמובן להכיר אחד השני אבל אם זה נשאר רק ברמה של "יש לי חבר ערבי בזיכרון של הפלאפון" זה לא דו קיום.

איך זה רלוונטי?

זו הייתה שאלה אישית לא התיחסתי למר גזען כמייצג אוכלוסיה שאלתי אותו.. ואלי בעצם גם אותך אישית מה המטרה שלכם ומה אתם מנסים להשיג בפורום דו קיום אני לא יודעת למה אבל קיבלתי רושם שלהתגבר על השנאה לא עומד בראש סדר העדיפויות שלכם תקנו אותי אם אני טועה.

למעלה