אידיאליזם

אריק 17

New member
אידיאליזם

לכל המלשבים שמצהירים אני רוצה קרבי אני רוצה להגן על המולדת לתרום אז שלא יבלבלו את השכל אין אידיאליזם היום מי שהולך ךקרבי זה הפייטרים שחלמו לירות במרגמות ובאם 16 לרוץ עם הרובה ולהרגיש פייטרים זה האמת ולפחות תודו בזה ואל תתחבאו תחת הצהרות כמו אידיאליזם , ציונות שמיונות זה כבר עבר מזמן מהמדינה אז תודו באמת ותגידו בגלוי אני רוצה לפוצץ |!!!!!!!!!!!!!!

אריק 17

New member
לא התכוונתי לגבי

כי לי דווקא כן איכפת מהמדינה פשוט התכוונתי לרוב

טל עדתו

New member
מאיפה אתה יודע ``על הרוב``???

אריק 17! רגע... תן לי להבין - עכשיו אתה התלית שכולת תכלת היחידה פה? רק אתה רוצה לתרום למדינה ורק לך איכפת? תגיד לי מה אתה בסדר? קודם זה התחיל עם השוביניסטיות ועכשיו אתה מתעלה על כולם, מה אתה חושב לעצמך? מי אתה? אתה חושב באמת ובתמים שכל מי שרוצה פה בפורום הזה קרבי זה אנשים שרוצים לירות באנשים - עד כמה חולני מתעלה ואידייוט אתה יכול להיות? זה פעם ראשונה שאני אומרת את זה אי פעם למישהו - אבל : ההשקפות עולם שלך ממש ממש ממש מתעלות. אני וכל שאר האנשים פה רוצים לתרום למדינה כמה שיותר ואוהבים את המדינה ואיכפת לנו ממנה ולכן אנו רוצים קרבי - וממש ממש ממש לא מהסיבות שהצגת - ``רוצים לירות``... מה אנחנו מזוכיסטים? את הדעות שלך תשמור לעצמך כי אני ואני מניחה שגם רוב חברי הפורום פה לא אוהבים. ביקשנו ממך ואני אישית ביקשתי לכבד ולא לקטול, אבל כנראה שלא הבנת, אתה לא נותן לאף אחד כבוד כאן בזה שאתה אומר שכל מה שאנחנו רוצים זה להחזיק נשק ורימונים בידים וזה פשוט .... לא יודעת אפילו איך להגדיר את זה , לא ביקשת שניתן ל ך כבוד? לא ביקשת שלא נזלזל ב ך? ביקשת! אז תן את הכבוד הראוי לכל חברי הפורום פה ואל תזלזל ואל תעשה הכללות כי אין לך שמץ של מושג (ואל תתימר כאילו יש לך) מה עומד מאחרי הדעות האישיות של כל אחד מאיתנו1 אתה אפילו לא מכיר אותנו......... אני מבקשת ממך בפעם המי יודע כמה: תן כ---ב----ו---ד! א----ל ת----ז----ל----ז----ל! ו----א-----ל ת---ע----ש----ה ה----כ-----ל----ל---ו---ת! טל.

avipe

New member
צודקת בהלחט

אריק תתחיל להירגע... עד עכשיו עוד איך שהוא הצדקתי אותך פה בפורום אבל הפעם עברת את הגבול.. אני לא מבין אתה כול יום נכנס ומנסה להתחיל באיזה ויכוח חדש? ממש משעמם לך האא.... אז בבקשה תפסיק.. הדבר היחיד שאני רואה בהודעות האלה שלך זה צעקה אחת גדולה לצומת לב... אז הנה קיבלת אותה אז עכשיו תפסיק.. ואתה באמת לא מכיר אותנו אז מי אתה שתגיד מי אנחנו ומה אנחנו חושבים או עושים.... מקווה שבזה יגמר הדיון ויפסקו הויכוחים avipe

למעלה