איגי 2007! יריית פתיחה

איגי 2007! יריית פתיחה

אמנם חורף כמו זה של שנה שעברה לא נצליח לספק באיגי הקרוב, אבל כמידי שנה בשנה עם שינוי קל בתאריך יוצא כנס איגי! כידוע לרובכם איגי הוא כנס הצעירים של העמותה שנועד לתת מענה לאותם שחקנים צעירים שנתקלים לרוב בכנסים הגדולים יותר בהגבלת הגיל המינימאלי (לרוב 16) איגי יתרחש השנה ב4 במרץ 2007 בעוד כחודש! פרטים על המיקום שמורים בסוד מוחלט ויפורסמו לקהל הרחב ביום רביעי הקרוב למקום מגוריכם! איגי זקוק למנחים, כך שאם ברצונכם לתרום לאיגי מכישרון ההנחיה שלכם אתם הרבה יותר ממוזמנים שילחו טיזרים ל [email protected] פרטים נוספים ואפילו אתר יעלו בקרוב און קרול, מתן מור צוות איגי 2007

מה ה מצב

New member
הפורום נרדם...

ברוב (אני לא כותבת בכל כי לא הלכתי ובדקתי אחד אחד) הפורומים שההודעה הזו פורסמה היא כבר לא בעמוד הראשון... והייתי חייבת להגיב, סתם כדי שתדעו שלמרות שאין לי מה לומר אני עדיין כאן...

ויימס

New member
גם אני עדיין כאן! הא הא!!

(רק בגללך לא מחקתי את ההודעה של האיגי החצופים האלה, גם מציפים וגם לא משרשרים)

הבהרה בנושא ההצפות

יצא באופן מקרי לחלוטין שמנהל התוכן של איגי ומנהל התפעול שלו שלחו הודעות בזמנים די חופפים ברמת העיקרון אמור לעבור יותר זמן מצטערים

Athaclena

New member
היי, אני בן-אדם עסוק!

...אני מסתכלת על הבת שלי כל היום! לא, באמת - אני צריכה לדעת כל הזמן איפה היא. שוב נכנסה למטבח ומשחקת עם הפח? נתקעה מתחת לכסא? זחלה לחדר שלה? מנסה לכבות את המחשב? מה אני אגיד, כל יום הרפתקה חדשה

למעלה