אם אתה רוצה להתחיל מההתחלה
אז האלבומים של הסטוג'ס ( California Bleeding , Raw Power,The Stooges,Fun House) מההתחלה של ההתחלה של איגי פופ הם רעיון טוב . אם בא לך משהו יותר עדכני הם הקליטו משהו באיזה סמי איחוד (בלי הבסיסט המקורי , כי הוא כרגע ממלא איזה תפקיד נורא חשוב בגן עדן של הרוקרים ולא יכל להתפנות) אלבום שנקרא skull ring אם אני לא טועה .... אני לא ממש ממליצה עליו כי הוא משמש איזו זריקת מרץ מאולתרת ללהקה שחבריה כבר אמורים לשבת באיזו פינה מוצלת של אחוזת ראשונים ולהטריד את האחות הסיעודית או משהו כזה וכנראה שהם חשבו לעשות מעשה צביקה פיק ולגנוב קצת נעורים או משהו מידיהם של גרין דיי וסאם 41 , צביקה עושה את זה ביותר קלאס - עם שיררההההה (תביאי לי מיץ שזיפים ....) אבל איגי פופ זה איגי פופ ! אם עסקינן בקריירת הסולו של איגי פופ ואתה לא ממש מתעניין במה שהוא עשה פעם כשהוא ולו ריד רק גילו את חברם היקר ההרואין , אלא בתקופה המאוחרת כשאיגי החליט שלא בא לו על החבר'ה שלו כי ככה הוא צריך להתחלק איתם ברווחים ולא יכול לשמור את כל הכסף לסוחר הסמים החביב עליו - האיש הוציא די הרבה אלבומים ,חלקם טובים , חלקם לא עושים לי את זה ואני לא יודעת מה הטעם שלך אז אני אמליץ על מה שאני אוהבת ... The Idiot Soldier Brick By Brick TV Eye נראה לי שזה מספיק , אם בא לך עוד שמות תרגיש חופשי לבקש ואני אשתדל לדוג אותם ממעמקי הזיכרון כי מכיתה י' עבר הרבה זמן ומאז השתנה לי קצת הטעם ...