איגוד שחקנים

9ball master

New member
איגוד שחקנים

שלום לכל, למי שלא היה חלק מהפורום הזה וכן על מנת להזכירכם, לפני שבוע בעקבות הודעות בפורופ הנ"ל אני הרמתי כפפה (שזרקתי העצמי) והעלתי רעיון על הקמת איגוד שחקנים שמטרתו תהיה קידום ספורטאי הביליארד בישראל ושמירה על האנטרסט של השחקנים. התנתי את תחילת פעילותי בכך שאקבל מס' מיילים מאשחקנים המוכנים להתאגד. הבטחתי שאפרסם תמונת מצב לאחר שבוע, ובכן.... כפי שצפיתי לא קיבלתי מייל אחד, אפילו לא מייל עידוד כלשהו, מכאן אני מסיק כי, לציבור שחקני הביליארד טוב עם המצב הנוכחי, הם כנראה אפילו מאושרים וכל בכי או העלאת טענות הינה למראית עין בלבד. אני מאמין שכאשר נציגי האיגוד יקראו את השורות הנ"ל הם ינצלו את המצב לנצל את השחקנים עוד יותר, כי הם יכולים וכי אף אחד לא מנסה לעשות כלום בנידון. עקב כך אני מסיר את ההחלטה להשקיע מעצמי עבור השחקנים בארץ ואם שחקנים ירצו להתאגד בעתיד, שיהיה להם לבריאות, אותי זה כבר לא יעניין. כמו כן אני מודיע בזאת מכיוון שיש בפורום זה חוסר עניין מוחלט במה שקורה בארץ בנושא ביליארד והוא רק מתעורר כשמישהו מחפש מקל ב 200 ש"ח זאת החלטתי על ניתוק קשר וזאת כנראה ההודעה האחרונה שלי בפורום הזה.... אני מאחל לכל העוסקים בענף, אם הם שחקנים או בעלי עניין אחר הצלחה רבה. בכבוד רב 9ball master Ground Control to Major Tom Your circuit's dead, there's something wrong Can you hear me, Major Tom? Can you hear me, Major Tom? Can you hear me, Major Tom? Can you....

Anin17

New member
אל תרים ידיים כל כך מהר

זה לא שאין פה חוסר פעילות פשוט אין לפורום מודעות הפורום עוד בונה את עצמו בתקווה שיום אחד הוא יזכה להיות לקהילה משגשגת לאלו שהגיעו לפה ניתנת הזכות להיות ממקימי הקהילה לא קיבלת מיילים כי להודעה שלך לא הייתה חשיפה מספקת אנחנו נמשיך להיות פה ואני מקווה שגם אתה

Anin17

New member
אל תשכח גם ששני שליש מהגולשים פה

משחקים להנאתם ואינם משתמשים או מכירים באיגוד והם גם לא מתכוונים להתפתח בספורט הזה

Ofer Peer

New member
../images/Emo91.gif|../images/Emo150.gif../images/Emo70.gifרגע אחד..

קצת סבלנות לא תזיק! אני מבין אותך ויכול לומר שיש הרבה ורצוי גם לשנות. העלית כאן נושאים חשובים ואני מאמין שעם הזמן הנושא יצבור תאוצה. אסור לך להרים ידיים ולנטוש ספינה שבהליכי בנייה!!! כמוך גם אני לא רואה מספיק תגובות.. אבל, נמצאים כאן מספר מועט של אנשים איכפתיים בעלי ניסיון והבנה. ביחד, אני מאמין נוכל לשנות דברים, אך, אם לא ננסה- לעולם לא נדע! אני מזמין אותך
לנסות לסייע ולשנות.... אנא צור
בדואר: קבל הודאה אישית..

תראה....

אני לא מעורב כל כך באיגוד ואני לא יודע מה הולך שם אבל ממה ששמעתי יש שם הרבה מה לשפר... אל תלך מהר ותחכה אוליי תצליח לתקן דברים.....

למעלה