איגוד יקר

Lance_Armstrong

New member
איגוד יקר ../images/Emo46.gif

שלום. מה הקטע של לעשות תחרויות בימי שישי? מה מפריע לכם לעשות תחרויות בימי שבת? אנחנו הילדים לא יכולים להשתתף! זה לא פייר! לא מספיק שלפעמים הלימודים מתנגשים עם אימונים עכשיו אני צריך לוורתר ממש על יום לימודים בשביל תחרות?! אני לא מבין מה הולך כאן! למה זה?! מה רע בתחרות ביום שישי? אני בטוח שכמעט כל הילדים/נערים שלומדים מצטרפים להודעה זו... ואני מבקש תשובה של האיגוד ולא של שאר חברי הפורום בבקשה... בתודה מראש, איתי רוזנבלום.

עיריית נתניה שומרת שבת!!

ויש הרבה ספורטאים שרוציפ יום שבת!! ממליץ לפנות למורה לחינוך גופני ולהשיג שחרור לפעילות!! ניתן לקבל מכתב המלצה אם תהיה חבר באיגוד!!

לעניות דעתי הצנועה יש מקום לשקול...

מתן המלצה גם למי שאינו חבר איגוד...אולי זה אפילו יגרום לו לחשוב שאנחנו נחמדים וכדאי להיות חבר שלנו....

Lance_Armstrong

New member
ההורים לא מרשים...

את המנהלת אין לי בעיה לרכח... אני בכיף יוצא... יש לי דרכים טובות לומר... חוץ מזה אם אני לא טועה יום שישי יש לי מבחן... טוב, חבל, דווקא רציתי... תאמרו את זה לעירייה שזה לא בסדר... חוסר התחשבות בדור העתיד
... תאמרו להם שהם מעודדים להחמיץ לימודים...

omerB

New member
תחרויות בימי שישי

איתי, מדוע אתה זועף כל כך? במהלך החודש האחרון היו 3 טריאתלונים ודואתלון אחד. כולם נערכו בשבת. אני לא זוכר אותך שם.... אל תשכח שיש ציבור בארץ שאינו מתחרה בשבתות מטעמיו שלו וציבור זה דווקא מברך על התחרות בימי שישי. עומר

zacki

New member
היה אמור להיות לי מבחן ביום שישי

ודחו ברגע האחרון, אז למזלי אני אגיע לספידו!!!!! ובכל זה ממש מבאס שיש תחרויות ביום שישי------ למיטב ידיעתי מותר לרוץ בשבת, לא?

bar1234

New member
אז מה

מה אתה עושה ביג דיל. בסך הכול תפסיד יום לימודים זה לא כזה נורא וזה בסך הכול יום אחד בשנה.

zacki

New member
זה ממש לא יום אחד בשנה

ק בחודש וקצת האחרונים היו ארבע תחרויות (נכון, הן התקיימו ביום שבת, אבל יש גם הרבה תחרויות בשישי)!

למעלה