איגוד השייטים

sailorman

New member
איגוד השייטים

ראיתי היום כתבה בנושא האיגוד באתר http://www.sailing-news.co.il/ אני חושב שחשוב שנקרא כולנו את הכתבה, וכל מי שיש לו רעיונות או מחשבות יעלה אותם שם !! שבת שקטה לכולם

Alex33

New member
הייתי באתר, ניתן רק לשלוח מייל..

לבעל האתר,בתיקווה שיפרסם את התגובות, "מעל דפי אתר זה" לפי המובטח, אך לא ברור באיזה מדור באתר החסר מדור "פורום","קוראים כותבים" "צ'אט", אלא רק "חדשות" בו הופיעה גם כתבה זו, ללא שם הכותב,ןבשלב זה ללא תגובה כלשהיא.. .. אולי Sailorman ,אם חשוב למי שכתב את אותה כתבה לפרסם דעותיו וגם לקבל תגובות בזמן אמיתי בפורמט מתאים, שיפרסם אותה בעצמו ב"פורום" שלנו . כל זאת בלי להתייחס עדיין לנושא עצמו או לכותב האלמוני.

sailorman

New member
נכון אלכס

ולמי שאינו מכיר מדובר באברי אביב, שייט מאוד מאוד וותיק, (אם אינני טועה הביא לפני ארבעים שנה "יאכטה" של 22 רגל בהפלגה מסאוטהאמפטון לארץ בהפלגה), הוציא לפני שנים רבות מגזין ימי, ובעידן האינטרנט עבר לפורמט על הרשת. למרות המגבלות של האתר שכאמור התכוון בעיקר להיות עיתון, נראה לי ששווה להתייחס כי כפי שראית קריאתי בעבר לרעיונות בונים נותרה עקרה. אני חושב שכל פורום של שייטים בשביל שייטים הוא במה נאותה להעלות מחשבות ורעיונות שיועילו לכולנו. בואו ננסה הרי להזיק זה לא יכול ואם נועיל רק טוב יהיה.

Alex33

New member
אישית, כתבתי שם את תגובתי, אבל...

הפורמט כאמור לא ידידותי כמו זה...

אני בעד להשאיר ../images/Emo26.gif

את הנעימות במקומה בפורום זה. ואת קרבות הרחוב-מיחוץ לדלת הפורום

sailorman

New member
../images/Emo13.gifמסכים 100% אפשר לנסות לשפר

ולשנות גם בלי קרבות רחוב !! ואולי דווקא כאן מן הפורום תצמח הישועה?????

למעלה