לא רוצה לפגוע...אבל....
טוב שאני כותב בעילום שם - ככה לא יוכלו לתבוע אותי. אני רוצה לציין בתחילה, שאני לא רוצה לפגוע באיש, אלא רק להביא לידיעת חברים בעולם הטריאתלון עובדות שאולי לא ידועות להם, וזאת, ואני מציין, מעדויות שמיעה בלבד, בלא שהייתי נוכח (וואו - הסתבכתי - קשה עם כל התביעות האלה). למי שרוצה לדעת או להיזכר בשורש הבעיות המשפטיות סביב דמותו של יוסי מלמן, שיפנה לספוטאית העל האגדית (ואני לא מכיר אותה אישית, באמת, רק את עברה הספורטיבי) מירב תרשיש. מירב, שבשיאה הגיעה למקום החמישי, מרחק של נגיעה ממדליה, באליפות העולם לנוער בטריאתלון, ספורטאית ששמה הטוב הולך לפניה, שמעולם לא גרמה כל נזק לאיש ולא פגעה באיש מענף הטריאתלון ושבימים אלה עושה עבודה ספורטיבית וחינוכית עניפה באגודת להבים. מירב נסעה עם כבוד היו"ר לשעבר יוסי מלמן לאותה אליפות עולם מפורסמת (אולי אני מתבלבל וזה היה אליפות אירופה - אבל לא זה העניין). שלא כמו בכל נסיעה (שגרתית בשביל ספורטאית ברמתה של מירב) - המלווה לא עמד לרשות הספורטאים (מלבד מירב נסעו גם התאומים ואוקסנה), אלא הם עמדו לשירותו. סעדו כשרצה (כדי לא להתנגש עם זמני השידורים של משחקי המונדיאל), התאמנו כשרצה וכו´.... כשמירב ושאר חברי הנבחרת הביעו התמרמרות - כינה היו"ר את מעשיהם כמרד וכביזיונו ודרש להענישם במוסדות האיגוד. הועדה המקצועית בראשותו של בני זילברמן דחתה את דרישתו של היו"ר, שמצידו לא טרח להגיע לישיבה והתפטר מאוחר יותר. מירב שפרסמה את קורותיה בעיתון (למען האמת היא הגיבה לדברי העיתונאי) - היא היתה זאת שנתבעה ע"י היו"ר המתפטר...... אז שאף אחד לא יזכיר את מלמן ויצפה שאנשים שקורעים את התחת שלהם, שנתבעים על ידו, יושיטו לו יד..... (שוב - וחשוב לציין - אולי הדברים אינם נכונים. אולי מירב היא בכלל לא דוברת אמת. אולי מה שהיא זכרה לא היה ולא נברא ואולי דווקא גירסתו של היו"ר דאז - היא הנכונה......אולי.....).