איגוד הטריאתלן

האוהד

New member
קבוצת עלית

מייקי שלום. במדינות רבות קיימות קבוצות טריאתלון בהם מתאמנים ספורטאי עלית ומתחרים בסבבים המקצועניים. בישראל, לצערינו, לא קיימת קבוצה שכזאת, והספורטאים המובילים מתאמנים לבד כמעט. האם יש כוונה/אפשרות להרכיב קבוצת עלית שכזאת ולגייס לשם כך גם ספונסרים רציניים. יש לציין כי ספורטאי עלית המתחרים זה בזה יכולים גם לתרום זה לזה וגם להתקדם, יחד ולחוד. לכך - דוגמאות רבות בעולם.

קבוצת עילית

כיום אין קבוצת עילית טריאתלון יש מספר ספורטאי עילית שמתאמנים אצל זהבה שמואלי ברצי רמת השרון ואצל שלום דביר בולו חולון ברכיבה. הנסיונות לאחדם לנבחרת ישראל היו העייתיים עקב ריבוי המאמנים של כל אחד. אנחנו מנסים לאחדם בנושא השחיה. אין כמות מספקת מעבר לכך לפתוח קבוצה יעודית. הנושא אכן בעייתי. מומלץ לספורטאי עילית להצטרף למסגרת זאת או לחוף כרמל בצפון או לכפר המכביה או לגליל עליון . אלה מסגרות שמגדלות פוטניצאלים לעילית. מייקי

ליגת ספידו דרוג קבוצות

תשומת לב לקבוצות טריאתלון. התחרויות הבאות נתחיל עם ליגת ספידו כולל מעקב על 10 מדורגים ראשונים ו - 10 קבוצות מדורגות ראשונות. כדאי להשקיע בהשתתפות הקבוצות. דרוג הקבוצות נקבע לפי השגים וגם לפי כמות משתתפים. ראו תקנון בעלון האיגוד האחרון. לכן כדאי !! זה יתן פרסום לקבוצות

drob

New member
מייקי ויוסי אנשי הברזל.

בהנהלת האיגוד נמצאים אנשים רציניים שעושים עבודה מבורכת בניהול האיגוד והוצאה לפועל של תחרויות במשך השנה. למה אותם האנשים לא מתעלים על משקעי עבר ופותרים את הבעיות שיש להם עם יוסי מלמן שאף הוא בעל רצון וכוונות טובות. ונגררים להשמצות ,משפטים והוצאות מיותרות אותם היה ניתן לייעד לדברים מועילים יותר. ( למרות שגם עורכי דין צריכים להתפרנס). לא יותר פשוט לדבר? או שברוח התקופה נכנסים בכל מה שזז.

drob

New member
מייקי ויוסי אנשי הברזל.

בהנהלת האיגוד נמצאים אנשים רציניים שעושים עבודה מבורכת בניהול האיגוד והוצאה לפועל של תחרויות במשך השנה. למה אותם האנשים לא מתעלים על משקעי עבר ופותרים את הבעיות שיש להם עם יוסי מלמן שאף הוא בעל רצון וכוונות טובות. ונגררים להשמצות ,משפטים והוצאות מיותרות אותם היה ניתן לייעד לדברים מועילים יותר. ( למרות שגם עורכי דין צריכים להתפרנס). לא יותר פשוט לדבר? או שברוח התקופה נכנסים בכל מה שזז.

האוהד

New member
לא רוצה לפגוע...אבל....

טוב שאני כותב בעילום שם - ככה לא יוכלו לתבוע אותי. אני רוצה לציין בתחילה, שאני לא רוצה לפגוע באיש, אלא רק להביא לידיעת חברים בעולם הטריאתלון עובדות שאולי לא ידועות להם, וזאת, ואני מציין, מעדויות שמיעה בלבד, בלא שהייתי נוכח (וואו - הסתבכתי - קשה עם כל התביעות האלה). למי שרוצה לדעת או להיזכר בשורש הבעיות המשפטיות סביב דמותו של יוסי מלמן, שיפנה לספוטאית העל האגדית (ואני לא מכיר אותה אישית, באמת, רק את עברה הספורטיבי) מירב תרשיש. מירב, שבשיאה הגיעה למקום החמישי, מרחק של נגיעה ממדליה, באליפות העולם לנוער בטריאתלון, ספורטאית ששמה הטוב הולך לפניה, שמעולם לא גרמה כל נזק לאיש ולא פגעה באיש מענף הטריאתלון ושבימים אלה עושה עבודה ספורטיבית וחינוכית עניפה באגודת להבים. מירב נסעה עם כבוד היו"ר לשעבר יוסי מלמן לאותה אליפות עולם מפורסמת (אולי אני מתבלבל וזה היה אליפות אירופה - אבל לא זה העניין). שלא כמו בכל נסיעה (שגרתית בשביל ספורטאית ברמתה של מירב) - המלווה לא עמד לרשות הספורטאים (מלבד מירב נסעו גם התאומים ואוקסנה), אלא הם עמדו לשירותו. סעדו כשרצה (כדי לא להתנגש עם זמני השידורים של משחקי המונדיאל), התאמנו כשרצה וכו´.... כשמירב ושאר חברי הנבחרת הביעו התמרמרות - כינה היו"ר את מעשיהם כמרד וכביזיונו ודרש להענישם במוסדות האיגוד. הועדה המקצועית בראשותו של בני זילברמן דחתה את דרישתו של היו"ר, שמצידו לא טרח להגיע לישיבה והתפטר מאוחר יותר. מירב שפרסמה את קורותיה בעיתון (למען האמת היא הגיבה לדברי העיתונאי) - היא היתה זאת שנתבעה ע"י היו"ר המתפטר...... אז שאף אחד לא יזכיר את מלמן ויצפה שאנשים שקורעים את התחת שלהם, שנתבעים על ידו, יושיטו לו יד..... (שוב - וחשוב לציין - אולי הדברים אינם נכונים. אולי מירב היא בכלל לא דוברת אמת. אולי מה שהיא זכרה לא היה ולא נברא ואולי דווקא גירסתו של היו"ר דאז - היא הנכונה......אולי.....).

zinger d 1

New member
צודק צודק אבל...

לא משנה מה היה. בענף כל כך קטן ובסך הכל כ-1000 טריאתלטים אסור שיהיו כל כך הרבה תככים ומזימות

האוהד

New member
זה לא הרבה....

אפ תשאל אותי...ושוב - זאת רק דיעה והיא לא מחייבת - וששום עו"ד של אף יו"ר לשעבר לא יחפש פה עילה לתביעה - אין פה הרבה תככים אלא הרבה אגו - והמון חוסר הבנה בספורט. ומי שלא מבין בספורט - שלא ירצה להיות יו"ר.

למעלה