איגואנה

terra2

New member
איגואנה

יש לי אקווריום של מטר שאני רוצה לשים בו איגואנה קודם כל - מה המחיר של האיגואנה? דבר שני קראתי במאמר שצריך יום יום לרחוץ אותה- האם זה חובה? והאם יש עוד דברים שצריך לעשות לה יום יום? תודה מראש

dreaming h

New member
ברוך הבא!

תחת הקישור "מאמרים" בראש העמוד, תמצא שלושה מאמרים על איגואנות. אפשר לשאול למה דווקא איגואנה? יש לאיגואנה נטייה להטעות בקלות ופשטות הגידול והתנאים. כשלמעשה יש לטאות שקל יותר להתאים להן תנאים.

terra2

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני רוצה לגדל איגאונה בגלל שהיא נראית חמודה וגם היה לחבר שלי פעם אחת שאלות יש לי אקווריום 100 ס"מ אורך 50 גובה 40 רוחב יספיק לה? מה המחיר של איגואנה צעירה ושל התאורה המיוחדת הזאת שכתוב עליה במאמרים? תודה רבה

dreaming h

New member
המממ.

גודל כזה של טרריום עשוי להספיק רק אם מדובר באיגואנה צעירה, אך לא אם מדובר באיגואנה בוגרת. לגבי התאורה, אתה מדבר על UV? ולגבי המחירים, קשה לי לענות לך, כי לא ניסיתי לרכוש איגואנה בעבר, אבל נדמה לי שמדובר בפחות ממאה שקלים לאיגואנה בייבי. ובכל זאת, הייתי ממליצה לפחות לחשוב על לטאות אחרות. בעיני, למשל, השממיות על סוגיהן (ובמיוחד הזמינות ביותר - המנומרות) מוצלחות בהרבה מאיגואנות (צחי, לא לצעוק..). גם החרדונים המזוקנים הם אופציה לא רעה בכלל. חרדון מזוקן שממיות מנומרות

terra2

New member
מצטער אבל

האיגואנה נראית יותר חמודה ופחות מאיימת מהלטאות שששמת איך אקווריום כזה לא יספיק ללטאה בוגרת? (נכון שהזנב שלה גדול אבל היא יכולה לקבץ אותו) וכן אני מדבר על תאורת UV (או שיש אופציה אחרת)

dreaming h

New member
זהו, שלא.

באותה הקבלה, תחשוב על האפשרויות שלך יש בבחירת חדר, למשל. נסה לדמיין את עצמך כל הזמן כפוף, או על הברכיים. זה לא נעים. בעלי החיים צריכים את האפשרות להניע את כל גופם וגם למתוח אותו מידי פעם. לכן, איגואנה בוגרת, תזדקק להרבה יותר מקום.

terra2

New member
אז אשחרר אותה במרפסת

או משו כזה כשתהיה גדולה (בטח יקח לה הרבה זמן לגדול אז עד אז...) בעניין התאורה. איזה מומלצת זולה משהו?

jaklinm

New member
כולם חמודים שהם קטנים

אני לא מומחית בזוחלים -אבל כל חיה נראת נחמדה שהיא קטנה ואנשים לא מבינים שהיא גודלת התנאים שעלנו לספק מישתנים איגואנה גדולה יכולה להגיעה ליותר ממטר וחצי(תקנו אותי אם אני טועה) מה שאומר שהיא צריכה שטח כפול-אם אתה חושב שיש לך מקום לטרריום של 3 מטר ואתה יודע כל מה שדרוש לך בבקשה תגדל אבל אם לא חבל על החיה -אני מתה לגדל תוכים גדולים ואין לי תנאים אז וויתרתי יש לי לאופרדים ואני ממש נהנת לראות אותם ולגדל אותם לדעתי בראש ובראשונה יש לדאוג לרווחת החיה ..

terra2

New member
אל תדאגו יש לי בית גדול ויקח זמן עד

שהאיגואנה תגדל כבר אסדר משהו (ד"א באיזה גיל היא מגיעה לאורך מטר?) רציתי פעם גם תוכים אבל וויתרתי ריחמתי על השכנים שלי מה בדבר התאורה איזה תאורה היא צריכה וכמה וואט? תודה

dreaming h

New member
ו גישה בעייתית ונפוצה

קודם שהיא תגדל, אחר כך נסתדר. ה'אחר כך' הזה, הוא לעיתים מאוחר מידי, ומאלץ אותך להתפשר על התנאים של בעל החיים, וזה לא הוגן. שים לב שאנחנו לא נגד גידול זוחלים, להפך, אבל חשוב לקחת דברים בחשבון.

1צחי

New member
שומעים אותי עד שם?

חוסר התגובה שלי נובע משום שהגישה של: יהיה בסדר,סמוך האיגואנה בכלל לא תגדל (כי היא תמות מייד)ולכן לא צריך לדאוג! ממממ שכחתי משהו?

shshahar

New member
השאלה החשובה מכל

מה קרה לאיגואנה ש"היה לחבר שלי פעם אחת"? ד"א, אם אתה מחפש לטאה לא "מאיימת" ובחרת באיגואנה, זה סימן שאין לך מושג על מה מדובר, במיוחד עם תיפול על זכר. שחר

john woo

New member
יש לי איגואנה

למכירה. אם אתה מעוניין צור איתי קשר ב-0546810023

למעלה