איגואנה

jimbo3

New member
איגואנה

אתמול קניתי מולטי ויטמין של VITAKRAFT לאיגואנה וכשפתחתי את הקופסא מצאתי בפנים חרקים חומים קטנים חזרתי חנות כדי להחליף והוא נתן לי מולטי ויטמין של TROPICAL מישהו יודע אם יש הבדל בין שתי החברות האלה למה כרגע האיגואנה לא רוצה לאכול מזה היא מעדיפה את האוכל הקודם

1צחי

New member
נסה אתה

לאכול ויטמינים ותחזור לשאול את השאלה! מערבבים להם את הויטמינים בסלט ואז הן לא מרגישות. לגבי הטיב אני לא מכיר את החברה אך צריך לקרוא מה התכולה. אגב תוספות אפשר להוסיף אלפלפא טחונה (ניתן לקנות חבילת כדורים בחנויות טבע סופר-פארם וכד' המחיר 50 ש"ח ומשהו)ובנוסף להוסיף סידן.

jimbo3

New member
המשך

ניסיתי הכול אבל היא אוהבת לאכול מהקופסא בדקתי בקופסא של ויטה ויש את כל הויטמינים הדרושים לאיגואנה וגם בטרופיקל אותו דבר אפילו האוכל בפנים נראה אותו דבר אבל מה ההבדל בין שתי החברות

1צחי

New member
מה זה

לאכול מהקופסא,האם אתה מדבר על הבמבות שמוכרים? האם אתה נותן לאיגואנה שלך סלט?

jimbo3

New member
המשך

זה לא הבמבות שמוכרים זה מזון עם מולטי ויטמין בצורת מקלות ניראה כמו האוכל של הארנבות והיא אוהבת לאכול מהקופסא אבל אני לא נותן לה הרבה לגבי ההודעה השניה אני נותן לה סלט עם כל הירקות והפירות שהיא צריכה אבל משום מה בזמן האחרון היא לא אוכלת וכל הזמן היא חופרת והופכת את האוכל והמים ועושה בלאגן בטרריום או שהיא שורטת את הדלת של הטרריום וברגע שאני פותח את הדלת היא קופצת החוצה למה?

1צחי

New member
התנהגות

זו נובעת מסטרס בד"כ,והסיבות יכולות להיות רבות. אתה צריך לבחון מה השתנה אצלה בזמן האחרון דבר אשר מלחיץ אותה. אם היא אוכלת וגם קצת הופכת זה לא נורא,אם היא לא אוכלת אתה יכול להציע לה אוכל לזמן קצר ואם היא לא נוגעת אז להוציא את האוכל.איגואנה יכולה שלא לאכול מספר ימים מבלי שיגרם לה נזק. לפעמים חילופי העונות גורמים לירידה בתיאבון וגם למצבי הרוח,אםכך המצב יש להציע אוכל לזמן קצר ולהוציא אם הוא לא נאכל.כמובן שתקופה זו תעבור והאיגואנה תחזור לעצמה.

GUYLI9

New member
אבל צריך לזכור ש

אין שום! תחליף לירקות ופירות וזה חובה שהיא תאכל אותם! אם היא אוכלת רק את המקלות אז לא לתת לה. היא לא יכולה לחיות רק על ויטמנים ודברים כאלה! וזה שהיא הופכת את את האוכל אז צריך קערה עם בסיס רחב- כמו קערות של כלבים.

jimbo3

New member
איגואנה

המידות של הכלוב רוחב 80 סמ גובה 46 סמ עומק 60 סמ האורך של האיגואנה הוא 70 סמ כולל זנב והיא בת שנה ו4 חודשים

למעלה