איגואנה ירוקה

איגואנה ירוקה

אני רוצה מידע על איגואנה ירוקה איזה גודל כחוב היא צריכה מה היא אוכלת הכול כולל הכול תודה!!!

1צחי

New member
כנסי

למאמרים למעלה יש שם מאמרים על גידול איגואנה.

GUYLI9

New member
הכלוב

הכי טוב זה לקנות לה כלוב מזכוכית(טרריום) באורך 80 ס"מ(ושיהיה גבוה) שיספיק לכמה שנים טובות. אחר כך יותר טוב לקנות\לבנות אחד מרשת

80ס"מ מספיק לכמה שנים?

עם טיפול טוב תוך שנתיים איגואנה תגיע לאורך מטר. למה עכשיו צריך כלוב מזכוכית ואחר כך יותר טוב אחד מרשת? למה לא להתחיל עכשיו מרשת?

GUYLI9

New member
אז האיגואנה שלי היא מטר?!

אני חושב שהיא 80... יותר נוח לגדל איגואנה צעירה בכלוב מזכוכית(ככה אני חושב...). וגם צעירות זקוקות יותר ללחות מבגורות אז בזכוכית יותר קל לשמור על לחות. אני טועה?

תמיד אפשר לרסס את האיגואנה במים

וכלוב רשת נותן לאיגואנה אפשרות לטפס על כל הכלוב ולא רק על הענפים שמכניסים לה פנימה. אם תקפיד לרסס את האיגואנה עם מים מדי פעם ולעיתים קרובות כשהיא משילה את עורה לא צריכות להיות לך בעיות איתה.

GUYLI9

New member
אני באמת עושה לה ככה

לוקח את הבקבוקים של המי פה ומכניס לשם מים ומשפריץ

1צחי

New member
אם יש

כלוב רשת גדול מספיק אין צורך בריסוס פשוט מניחים כלי מים גדול שהאיגואנה תוכל להיכנס פנימה לרחצה,חירבון,שתייה. כמובן שנדרש להחליף את המים פעם ביום. אם אין אפשרות לכלוב והאיגואנה בבית אין כמו להכניס אותה למקלחת להניח אותה על מגבת או מדף ולתת לה להינות מהמקלחת שלך(אם אתה שומע צעקות זהו סימן מובהק ששככת את האיגואנה ומישהו אחר נכנס להתקלח).

GUYLI9

New member
חחח אהבתי את הסוף!

אז יאללה! אני מכניס אותה עכשיו איתי למקלחת!

למעלה