איבר מין עקום

unknownuser

New member
איבר מין עקום

שלום לכולם או למי שיכול לעזור לי, אני מעדיף לא להגיד את השם שלי, אבל אני בכיתה ט' ויש לי חבר בכיתה ז', אני עוזר לו הרבה ומייעץ לו, לפני כמה ימים דיברתי איתו והוא סיפר לי שהאיבר מין שלו עקום וכשיש לו זיקפה הוא מתעקם לו יותר. לא היה לי כל כך מה להגיד לו, אבל אמרתי לו שאולי יש לו בעיה, אבל הוא בכיתה ז' ויש סיכוי שזה התפתחות שבגוף שלו והוא צריך לחכות, ת'אמת קראתי את זה איפשהו, אבל את העובדות והדברים החשובים אני לא בדיוק יודע. רציתי לשאול מישהו שיודע פה מה הוא צריך ויכול לעשות או שהוא צריך לחכות, כל עצה ועודה כלשהי תעזור לי, תודה. נ.ב. - רציתי לדעת אם הוא צריך לפנות לרופא או משהו כזה, ואל תשכחו שאם הוא יצטרך לפנות לרופא הוא יצטרך לספר להורים שלו, וזה לא כל כך נעים, אז תנסו לתת לי את העצות הכי טובות, לא סתם משהו שקראתם, כי זה די רציני ואמיתי. ועוד משהו, עם יש לכם אתר שאוכל לפנות עליוולראות אז תכתבו לי אותו בבקשה, תודה

Pixy led

New member
אבר-מין "עקום".

אצל אנשים רבים, הפין והזקפה אינם ישרים לחלוטין. כל הזמן שבעת מגע מיני הדבר לא יוצר בעיה ו/או כאב, המצב תקין. במקרים של עקמת הפין, מצב בו הפין עקום מכדי לבצע חדירה, או שהדבר כואב, מתבצע ניתוח פשוט מאד ל"שחרור" העניין. כאן בפורום אנחנו לא יכולים לאבחן את זה, אבל אם חברך יוכל לצלם את הפין שלו במצב של זקפה ולהפנות את התמונה לפורום "טיפול מיני ומיניות" (מספר 385), יוכלו לתת לו תשובות מהימנות יותר. הכי טוב, לדעתי, זה לפנות לרופא/ת-המשפחה. אין צורך במבוכה, לפעמים חייבים לשנס מותניים ולהתמודד. מכל מקום, בגילו הנוכחי הוא עוד לא צריך לדאוג יותר מדי. כשיגיע לגשר, יחצה אותו. בהצלחה, פיקסי לד.

NoNameMan

New member
תקשיב...

כשזין עקום זה אומר שבצד אחד של הזין יש יותר כלי דם מהצד השני... כמעט לכולם יש זין עקום, אבל הזוית כל כך קטנה שהיא לא משנה... במקרים קיצוניים אין לי מושג מה צריך לעשות... תגיד לו פשוט שיזיין מהצד או שיקשור מקל ישר לזין שלו כמו שעושים לעצים...

למעלה