איברהים טטליסס דיבר רע על ישראל. הקטע

והנה תמונה ,לא נעימה,מטורקיה ../images/Emo4.gif

לא רוצים אותנו שם

טליה ג

New member
זו תמונה מימי מלחמת לבנון השנייה

אבל לצערנו היא אקטואלית גם היום. ההבדל היחיד הוא שכעת חורף וישראלים מעטים מבקרים בטורקיה ונאלצים להיחשף לשנאה.

barometer

New member
יש לי חדשות בשבילך .לא מתים עלינו

זה מאז שגרשנו את ישמעאל ואח"כ הרגנו את ישו.

Hermione1382

New member
א. הרומאים הרגו את ישוע

ב. השם שלו זה ישוע ולא ישו - ישו הינו שינוי שם שהיה אחר כך על ידי הסנהדרין כדי להתאים לראשי התיבות יימח שמו וזכרו...

faridi

New member
Hermione

זה באמת לא עקרוני לעת עתה הדיון אם לקרוא לו כך או אחרת. את הרעיון אנו מבינים.

טליה ג

New member
לא מפתיע במיוחד

לא לשכוח שאיברהים הוא בן לאם כורדית ואב ממוצא ערבי, והוא יליד העיר שנליאורפה, באיזור שבו גם כך לא בדיוק מתים על ישראל! נצרף לזה את המצב הנוכחי ואת גל השנאה לישראל שמציף כרגע את טורקיה, אז מה הפלא שגם איברהים מדבר נגד ישראל? הוא אמנם הופיע בארץ ושר עם שרית חדד, אבל כמו רוב הטורקים, גל השנאה לישראל לא פסח גם עליו.

faridi

New member
ואנחנו מושיטים את הלחי השניה

קרי, מפרנסים אותם. לא מגיע לכפויי טובה האלו את כל מנעמינו!

barometer

New member
הייתי מופתע יותר אם היה מדבר בזכותנו

הבה ניזכור מה קהלו של האיש,מההחברה בה הוא פועל. הבון טון הוא להיות נגד ישראלי.זה וודאי נכון עבורו שיווקית. תארו לעצכם מה היה קורה לרייטניג שלו ולמכירות הדיסקים לו התבטא להיפך. יחד עם זאת לא ממש צריך להתרגש מזה הוא ללא היחיד,לא הראשון ויש לי הרגשה שלא האחרון

תיראו מה קורה בטורקיה.....

הצבא התורכי:ממשלתו של ארדוגאן בסכנה. מבנה השלטון בתורכיה מסובך ובלתי מוכר היטב במחוזותינו . למעשה הצבא שולט במדינה , והוא מאפשר למפלגות להנהיג את המדינה כל עוד האינטרסים התורכיים , לדעתם , לא נפגעים . בימים האחרונים עם מעצר אנשי צבא ומספר גנרלים על ידי משטרו של ארדוגאן עלתה המתיחות בין 2 הגופים המושלים במדינה לשיא . מפקד הגוף הצבאי , הרמטכ"ל , נפגש היום עם ראש הממשלה והנשיא והבהיר להם כי משטרו של ארוגאן יופל אם תמשך המגמה הנוכחית של ניטרול גורמי הצבא מהשלטון בתורכיה . א-שרק אלאוסאט . נראה לי כי התבטאותו הקיצונית מאוד של ארדוגאן נגד ישראל היה אחד המאיצים לאיום הצבא נגד המימשל האיסלמי במדינה . דבר אחד ברור:הצבא לא ייתן לתורכיה לשקוע לתוך רפובליקה איסלמית קיצונית . הוא יעצור את התהליך בברוטאליות .

טליה ג

New member
מאוד ייתכן שלהתבטאויותיו הקיצוניות של ארדואן

נגד ישראל הייתה השפעה על המתיחות שבין הצבא לממשלה. גם האיום של ארדואן להקפיא חלק מהקשרים הצבאיים בין טורקיה לישראל וביטול תמרונים משותפים בוודאי מדאיג את הצבא הטורקי, שרק מפיק תועלת משיתוף הפעולה הצבאי עם ישראל, ולא יתן לארדואן להרוס הישגים של שנים בשל תקופת מתיחות קצרה יחסית.

למעלה