איבחון מסוג אחר

noaa6

New member
איבחון מסוג אחר

המרכז הבינלאומי לקידום כושר הלמידה הידוע יותר בשם "מכון פוירשטיין" הציל את ילדיי ואני מבקשת לחלוק איתכם הורים לילדים עם כל סוגי הקשיים את המידע החשוב הזה. זה התחיל ב: "אמא קשה לי, לא יכול לשבת בבית-ספר, לא אוהב ללמוד, לא יודע לקרוא ולכתוב כל כך מהר כמו שהמורה מבקשת" והמשיך במחברת קשר של המורה לכיתה א' בה יום יום תיארה בפני את הקשיים של הילד, "לא מוכן לבצע את ההוראות"" לא מוכן ללמוד" מפריע בלי סוף....לכול מי שמתחבר אלי ונתקל בחיי היום יום עם בעיה זו ולא מוכן להשלים עם דרישת המערכת הבית-ספרית שמבקשת לך רק שקט תעשייתי ועמידה במבחני המיצב, שהילד ילך לאבחון, ילך לבדיקת השירות הפסיכולוגי ועוד כהנה וכהנה.... ממליצה בחום להכנס לגוגל ולהקליק בשורת החיפוש : פוירשטיין ויתגלה בפניו עולם! מכון מיוחד במינו עם תפיסה וגישה יוצאת דופן, עם אבחונים שאינם מתייגים את הילד כ"לקוי למידה" או כסובל מהפרעת קשב וריכוז אלה איבחונים שהם מכנים אותם אבחון דינאמי שבודק את פוטנציאל הילד ומאתר את הפונקציות החשיבתיות שגורמות לילד להתנהג כך או אחרת והחשוב מכל הם מציידים את ההורה בכל הכלים כיצד לעבוד עם הילד בתכנית מיוחדת שפרופ' פוירשטיין פרסם הנקראת : העשרה אינסטרומנטלית". כדאי להכיר את הנושא מקרוב ולמנוע לכם הרבה הרבה כאבי לב וקשיים בלמידה של ילדכם. ממני אמא מאוד מרוצה מהתקדמות ילדיה על פי השיטה הנ"ל!!!

noaa6

New member
מכון פוירשטיין

בוודאי. הם תומכים נלהבים של שילוב מ ו ח ל ט של הילדים בחינוך הרגיל ובמסגרות רגילות ככל האפשר בליווי ובסיוע ובהדרכת המלווים המטפלים והצוות החינוכי. הם מדהימים פרופ' סטיבן גרוס הוא מומחה לטיפול באוטיזם על כל גווניו עם הצלחות מרובות בארץ ובחו"ל לפרטים: www.icelp.org 02-5693318

המיקוד שלהם הוא ליקוי למידה ולא PDD

כך הבנתי. שלחתי אליהם בזמנו לא מעט ילדים עם PDD ולקויות למידה והם לא ממש אבחנו אלא לא חזרו אליהם. למיטב הבנתי המיקוד שלהם הוא בעיקר בתפקוד הגבוה של הספקטרום, או בילדים עם לקויות למידה. אשמח לשמוע מידע נוסף על ילדך. האם הוא PDD?

noaa6

New member
מכון פוירשטיין

תלמה, המידע שכתבת אינו מדוייק לחלוטין. הם מטפלים בילדים בכל הספקטרום של האוטיזם והPDD השיטה מדהימה ומועברת גם להורים ולמטפלים/סעייות/חונכים/מלווים. יש במכון מחלקה מיוחדת לאוטיזם , שוב, בכל הספקטרום גם בעלי תפקוד נמוך! גם PDD ועוד. בתור אם שהפכה והפכה בכל השיטות הקיימות השיטה הזו היא שסייעה לילדי הכי הרבה. אודה לך אם תתני במה נואתה לעניין בפורום ובכל אתר שאת מנהלת ברשת כדי לעזור לכמה שיותר הורים. לפרטים: www.icelp.org פרופ' סטיבן גרום הוא מנהל היחידה לאוטיזם במכון פוירשטיין טלפון: 02-5693318

בוקר טוב לך

בהמשך למה שכתבת על המכון , האם את יכולה לכתוב לי במסר או בפורום כמה דוגמאות על איזה כלים הם מציידים את ההורה שיוכל לעבוד עם ילד עם קשיים כמו שתיארת והם לא תרופתיים. אודה לתשובתך.

ליייייי

New member
שיטה מדהימה אבל לא עבורינו...

כשפיצ אובחן הופעל עלי לחץ כבד מצד דומיננטי ביותר במשפחתי שנלך לטפל בשיטה (אותו צד הינו חבר קרוב ביותר של פרופסור פוירשטיין), ואכן שוחחתי עימו ארוכות בטלפון ואחר כך עשיתי ברור נרחב ביותר. אין ספק שהשיטה שלו נפלאה ומקדמת ילדים. אולם מתאימה יותר לילדים עם קשיי למידה או אחרים אך לא מספיק מקדמת את ילדינו. כל הגורמים שעימם דברתי, ברובם אנשי אקדמיה מהבכירים ביותר בארץ, אמרו לי שהתרומה הגדולה ביותר של הפרופסור ולעניין האוטיזם, הוא המוטו שלו - ורבים מכם לא יאהבו זאת - אבל הוא טוען לא לתייג, לא להדביק תוויות, (לזה התכוונתי), הוא טוען שבכל ילד טמון פוטנציאל וכל ילד יכול להתקדם והתווית "אוטיזם" היא המכשול העיקרי בדרכו. הוא בעצמו אמר לי אל תכני אותו בשמות ואל תתייגי אותו... אין ספק שהוא אדם מקסים,יוצא דופן,נשמה גדולה עם שיטה וגישה שעזרה ועוזרת לילדים רבים בכל העולם, פחות מתאימה לילדים עם אוטיזם - אלו היו התובנות שלי מברורים שעשיתי בזמנו.

noaa6

New member
מכון פוירשטיין

הכי טוב שתפנו ישירות לד"ר שושנה לוין, לד"ר שרי אלוני, לפרופ' סטיבן גרוס הם האנשים במכון שעוסקים בתחום עם הצלחות מרשימות. המכון צנוע, אנשיו צנועים, הפרופ' פוירשטיין עצמו נמצא שם גם הוא בכל יום. הבלאגן שם גדול והם גוף לא מסחרי והמחיר הוא בהחלט סמלי הם עושים עבודת קודש בבחינת שליחות!!! לפרטים: www.icelp.org טלפונים: ד"ר לוין: 02-5693328 פרופ' גרוס: 02-5693318 ד"ר שרי אלוני 02-5693349 בהצלחה!!!

למעלה