איבחון מבוגרים

otemrotem

New member
איבחון מבוגרים

אני מעוניינת לערוך אבחון ADD עבורי (אני בת 35). האם כדאי לי לפנות לפסיכיאטר שמומחה בנושר זה באופן פרטי, או עדיף לעשות זאת דרך מכון איבחון כלשהו? האם למישהו יש המלצות על רופאים מומחים (ממש שמות שיכול לתת לי) או לחילופין מכון מומלץ. אני מעוניינת באיבחוןמקיף (לא רק בדיקת טובה) תודה

otemrotem

New member
בהמשך להודעתי...

אני יודעת שיש בקישורים הפניות למכונים, אבל הדגש בהודעתי הוא על המלצות!!!

babyX

New member
המלצה אישית

אני עברתי הרבה אבחונים פרטיים. בנוגע לאבחון שכולל גם מבחן TOVA הייתי ממליצה באופן אישי על מכון אניגמה. ד"ר מנור עובדת שם, ואני הייתי מאד מרוצה. קחי בחשבון אבל, שזה נושא לא זול, בעיקר למבוגרים. חלק מהדברים לא מכוסים כלל, וכל המכונים שמאבחנים, דידקטי, וטובה, לא זולים בכלל. בהצלחה

אבחון מבוגרים - היכן?

האם מישהו יכול להמליץ על מקום איבחון נוסף מלבד אניגמה? תודה

zivadina

New member
המלצות לאבחון מבוגרים

3 השמות ה"לוהטים" בקרב מבוגרינו בפורום המקביל הם: 1. ד"ר אלון אשמן באניגמה ברמת גן (השתתפות גדולה של הקופות חוץ ממכבי) 2. ד"ר אורי שוורצמן במרפאתו בתל אביב (פרטי) 3. ד"ר יפתח בירן בהדסה עין כרם (חינם לחברי מכבי משלים)

05 מיכל

New member
תיקון קטן:

בירן למכבי לא צריכים משלים מרפאות הדסה פתוחות לחברי מכבי כמו כל רופא של מכבי בחוץ!

otemrotem

New member
ד"ר גובג'נסקי - מישהו מכיר?

הוא מופיע ברשימת הרופאים המומחים של קופ"ח כללית שניתן להתייעץ איתם בהשתתפות עצמית של 100 ש"ח. ובכל אופן תודה רבה על התייחסויותכם שלעיל

zivadina

New member
כן

ד"ר חוזה (יוסי) גובזנסקי ייעץ כאן בעבר באופן מרשים ביותר. הוא פסיכיאטר לילד ולמתבגר, סגן מנהל המרפאה לילדים ונוער ב"שלוותה" ובעל קליניקה פרטית. אני משערת שניתן להתקשר אליו דרך "שלוותה". במידה שתתקשה, אתן לך את הדוא"ל שלו.

למעלה