איבחון כתב ידי .

איבחון כתב ידי .

מאוד שמחתי לגלות את הפורום הנהדר שלכם .
היות ואני נמצא בפרשת דרכים וחסר חוש התמצאות לחלוטין אשווע לעזרתכם המקצועית .
אשמח לקבל ממכם כל תובנה העולה מכתב ידי לחיוב וגם לשלילה לגבי אופי ועתידי המקצועי , לא רשמתי כיוון מקצועי היות ואני חסר כיוון לחלוטין ומתלבט
בין כיוון אומנותי לכיוון רציונאלי מעשי .
תודה רבה לכם על השקעתכם וזמנכם היקר .

ורד9

New member
שאלה

אתה לא מרוצה מעצמך, מוחק את עצמך בחתימה
מדוע?

תודה ורד .

תודה רבה על זמנך והתיחסותך .
לא יודע אם אני מרוצה מעצמי מה שבטוח שמדרכי אני לא מרוצה כלל .
לשאלתך מדוע הלוואי וידעתי את התשובה לשאלתך .
מפליא שאת כל זה הסקת רק מחתימתי .

שחר מיה

New member
הצעה

הי יואב
אני חושבת שלהיות בחדר ישיבות זה ממש עונש עבורך.
קשה לך להתרכז ולהיות בפוקוס במקום כזה.
אתה צודק שיש בך שני צדדים האחד רציונלי והשני רגשי והם כל הזמן מתהפכים אצלך ומבלבלים אותך ואת הזולת.
אולי השהיה בחיק הטבע תטיב עמך. בטבע יש שלמות ואיזון להם אתה זקוק. אולי צילום בטבע? זה למיוחדים

תודה רבה מיה .

תודה רבה על הענותך המהירה והתיחסותך לכתב ידי .
מסכים לחלוטין ששוכנים בתוכי שני צדדים אחד רציונאלי והשני רגשי שחובטים בי .
עבודה בחדר ישיבות כלל לא עונש עבורי נהפוך הוא אני מאוד אוהב לעבוד בסביבה סגורה וחדרי ישיבות הם כר מרעה מאוד פורה ובטוח עבורי .
המצחיק שדוקא שהיה בטבע זה הכי לא אני ורחוק ממני כמזרח ממערב על גבול הסלידה .
אפילו בילדותי כל טיולי הבתי ספר היו מעבירים בי צמרמורת שהיתי מעדיף להישאר וללמוד במקום לצאת לטיול .
אני זוכר עצמי מאז ומתמיד כטיפוס של טיולי מוזיאונים ותערוכות .
מוזר שגם לתחום הצילום מעולם לא התחברתי היות והוא נותן לי תחושה של הנצחה ומוות אני אישית כמעט מעולם לא הצטלמתי או צילמתי אחרים .
צילום בטבע יכול להיות למיוחדים אבל לא עבורי בכל אופן .

יואב אתה רוצה לחזור הביתה .

חייך יואב מתחלקים לשניים לפני ואחרי , שיים לב שחילקת גם את הדף שלך לשניים וחילקת אותו עם קו מודגש .
הבעיתיות בהרגשתך נובעת מהרצון הפשוט שלך לסגור מעגל ולחזור חזרה הביתה .
בצעירותך ניכר שעשיית הכל להתנתק מהקן המשפחתי המגונן כולל מרידה במוסכמות , שבירת דפוסים , והתרחקות פיסית ממשית הרחק הרחק מהמשפחה .
התנהגותך המרדנית סבה בשני מישורים במקביל .
המישור התעסוקתי .
המישור הזוגי .
המרידה החלה כאשר משפחתך לא קיבלה בעין יפה את הזוגיות שלך וניסתה לשיים לכך קץ , עקב כך החל כדור שלג להתגלגל עד למפץ הגדול היות וגם המישור התעסוקתי
מגולל בסיפור .
מכתב ידך עולה תמונה שגם הנושא התעסוקתי מוטבע בך משפחתית ולא פרי רצונך החופשי , היות ותמונת הכתב מראה בברור שאתה אמור להיות ממשיך דרכו של אביך
במישור העיסקי .
כדור השלג המתגלגל ניפץ בעצם וקבר את כל התוכניות שנבנו ונרקמו עבורך , הזוגיות שבחרת לעצמך בצרוף המרדנות הובילו אותך להתרחקות מהקן המשפחתי עד מעבר ים .
השנים הרבות בנכר עשו לך טוב עד אשר הבועה התנפצה לרסיסים בעקבות החלטה על פרוק החבילה הזוגית בקול רעם גדול , פרוק הזוגיות השאיר אותך לפתע פתאום ללא שום
הכנה מוקדמת לבד בודד וגלמוד בנכר .
הבדידות שנכפתה עליך בעל כורחך הובילו אותך למסקנה אחת ויחידה חזרה הביתה .
הכניסה לעסק אביך והמשכו מבורכת עבורך כעת היות ואתה נכנס לשם מפוקח לאחר הגשמת חלומותייך ( טעם הלואי של מה היה קורה אם.... נחסך ממך ) , יתרה מכך יש לך גם
סגירת מעגל מושלמת בין הרציונאליות שבך לצד האומנותי שבך .
לפעמים יואב אדם מחויב לצאת למסע ארוך חוצה גבולות , יבשות וימים רק כדי לגלות שהאמת הפשוטה אותה חיפש בקדחנות נמצאת ממש מתחת לאפו " בביתו " .

כל טוב ובהצלחה .

שחר מיה

New member
מעניין

זה ממש מעניין! ואם זה נכון ותחזור לארץ זה כמו לטבע.. הרבה כאן מתנהגים כמו חיות.

תודה רבה גרפולוג נחמד .

ראשית תודה על הזמן וההשקעה באיבחון .
קראתי את אבחונך מספר פעמים וכל פעם ההלם גבר.
אתה הצלחת במספר שורות לשכתב את כל מהלך חיי העליות ,המורדות וכל התסביכים שבדרך .
מנסה להשתחרר מההלם ולעכל את סך כל הדברים שכתבת זה לגמרי לא קל שסיפור חייך מסופר לך על ידי אדם שלא מכיר אותך כלל .

למעלה