איבוד שליטה

איבוד שליטה ../images/Emo188.gif

עד כמה אתן מאפשרות לעצמכן באמת לאבד שליטה (במובן הנפלא של זה) ולהתמסר לגמרי במין? להרפות מהדמות הרגילה שלכן, להשתחרר? האם אתן מנסות? ואיך

הלוואי שהייתי מרשה לעצמי...

זה הדבר שאני באמת הכי רוצה. את הרגע הזה שקראתי עליו כל כך הרבה פעמים-הרגע שבו הראש מתנתק...

tryme 2 m

New member
קוקי....

יה בוגדת!!!! היי...מה שלומך. איבוד שליטה ואיבוד הראש....הוא רק עניין של החלטה. ושל, כמובן, סביבה תומכת.

tryme 2 m

New member
צודקת...

מאותה סיבה אני כאן. נעים לראות אותך פתאום...במחוזות אחרים.

tryme 2 m

New member
כלומר...את מה שנתת אשאיר לעצמי...

את הפרח...ושולח לך אחד...בתמורה...

מה זה הדמות הרגילה שלי?

אני מרשה לעצמי להרפות כשאני יודעת שאין אף אחד בבית, ואז אנחנו יכולים להשתולל לגמרי ולהיות קולניים.... כשצריך להיות בשקט יותר קשה לי להרפות, אבל לפעמים אני כ"כ נהנית שאני ממש מאבדת את עצמי, וזה אפילו מעצים את ההנאה עוד יותר

אני חושבת שאם יש פתיחות ביחסים,

כנות ותקשורת טובה, אז גם קל יותר להשתחרר גם במיטה. זאת אומרת - בשביל סקס טוב צריך לעבוד על הקשר עצמו.

tryme 2 m

New member
לפעמים מחית...

לא די בפתיחות במערכת יחסים. לפעמים הקשיים נובעים מחוסר ביטחון. מחוויות לא נעימות בעבר. מזהירות. מאי נעימות. מבושה. ממבוכה. מנסיון מר. פתיחות לא תמיד מספיקה...או יתרה מזו, לפעמים היא אף מזיקה. סביבה תומכת...אבל תומכת באמת...תומכת באופן שתובן כך...בכל המישורים...כבר תניב את התוצאות הנכונות.

tryme 2 m

New member
תודה רבה....סוף סוף....

סוף סוף את מסכימה איתי על משהו. אגב...למה תמונות של חיות?

לחלוטין לחלוטין לחלוטין

אבל זה קרה וקורה רק עם האיש הזה שהתחתנתי איתו. מעולם קודם לא הרגשתי בטוחה מספיק כדי ללכת לאיבוד ככה. לפעמים אנחנו צוחקים ומשתעשעים במחשבה שאני כ"כ משוחררת עד כדי הליכה לאיבוד אי שם ברקיע העונג, שמעניין מה אפשר לעשות בלי שאני אתרגש במצב כזה (למשל להגיד "אני הולך עכשיו, זה חבר שלי משה - תהנו"...?) מה שמצער אותי זה שהוא עדיין לא מרשה לעצמו ללכת לאיבוד ככה איתי.

למעלה