איבוד הכרה

rainbow10

New member
איבוד הכרה

כיצד ניתן למנוע איבוד הכרה עקב מצב סכרתי ? מהן אותות המצוקה המאותתות איבוד הכרה ? מה ראוי לעשות כדי למנוע איבוד הכרה תוך כדי שינה ? האם קיים מכשיר כלשהו בעולם שמאותת לנו תוך כדי שינה שאנו לקראת איבוד הכרה? עד כמה המדע פרץ קדימה ובמה הוא עוזר כיום בהקלה על המחלה? (דברים חדשניים, מידע חדשני וכדומה) האם מישהו מכם חווה איבוד הכרה? האם לאחר מקרה שכזה התופעה יותר שכיחה או פחות שכיחה?

amiryh

New member
תגובה

שלום ריינבאו . אני חושב שהשאלה שלך כללית מדי . כדי לענות על השאלה בצורה טובה יחסית (מבלי להיות רופא) , צריך לדעת כמה פרטים כמו גילך , כמה זמן יש לך סוכרת , מה הסימנים שלך להיפויים כשאתה ער וכדומה . בעיקרון , מצב של איבוד הכרה מהיפו הוא לא דבר שכיח , במיוחד לא העלפויות חוזרות . למצב של העלפות ניתן להגיע רק לאחר שעה בערך של סוכר נמוך שלא מטופל (בערכים של 15-30). אני לא חושב שיש הרבה סוכרתיים שמתעלפים כמה פעמים . ניתן לחבר אותך למכשיר שבודק במשך 3 ימים סוכר כל חמש דקות , ודרכו ניתן לראות באיזה שלב בלילה קיימת בעיה . מנסיוני , רוב הסוכרתיים מתעוררים מהיפו בלילה , אז אל תהיה חרד . אני לא חושב שקיים מכשיר שמאותת על היפויים (אע"פ שזכור לי פירסום כזה לפני כמה שנים, אולי המכשיר לא הצליח). אולי תוריד את המינון החלבי(או לחילופין את הבאזל במשאבה) לכמה ימים , ותלך לישון עם ערכים מעל 180 מ"ג . בהצלחה עמיר

למעלה