איבוד בתולין מישהו אי פעם איבד פה את בתוליו לצלילי "הללויה"? אני חושבת שאני אקבר עם התקליט הזה
A Avalanch New member 15/9/05 #1 איבוד בתולין מישהו אי פעם איבד פה את בתוליו לצלילי "הללויה"? אני חושבת שאני אקבר עם התקליט הזה
A adam111L New member 16/9/05 #2 במקרה במקרה פתחתי את הכרטיס שלך והגעתי לבלוג שלך וקראתי את הפוסט המרגש. אם את רוצה, שימי פה לינק. אגב, לחברים, זו דוגמא ל"סיפור אישי עם לאונרד כהן", שהצגתי בהודעה הארוכה שלי.
במקרה במקרה פתחתי את הכרטיס שלך והגעתי לבלוג שלך וקראתי את הפוסט המרגש. אם את רוצה, שימי פה לינק. אגב, לחברים, זו דוגמא ל"סיפור אישי עם לאונרד כהן", שהצגתי בהודעה הארוכה שלי.
D dor307 New member 18/9/05 #3 בכלל לדעתי ללאונרד יש את הקול הגברי הכי סקסי שיש..חבל שחברה שלי לא מסכימה על זה.
C cuyahoga New member 21/9/05 #6 אם הייתי טורחת לשים מוסיקת רקע לארוע החשוב של איבוד הבתולין- זה היה ללא ספק השיר waiting for the miracle
אם הייתי טורחת לשים מוסיקת רקע לארוע החשוב של איבוד הבתולין- זה היה ללא ספק השיר waiting for the miracle
C cuyahoga New member 21/9/05 #7 אם הייתי טורחת לשים מוסיקת רקע לארוע החשוב של איבוד הבתולין- זה היה ללא ספק השיר waiting for the miracle
אם הייתי טורחת לשים מוסיקת רקע לארוע החשוב של איבוד הבתולין- זה היה ללא ספק השיר waiting for the miracle