איבוד בתולים

עידו294

New member
איבוד בתולים

אהלן,אז כן כתבתי את המודעה הזו מס' פעמים וכן יש שיגידו כבר שיוותר אבל החלטתי לנסות שוב,אז כן אני בתול ואני מחפש מישהי שבאמת בעניין של סקס עם בתול,אז במידה ויש כאן מישהי כזושבאמת בעניין שהיא לא נשואה/קטינה אני אשמח לשמוע ממה [email protected]

Sharoman

New member
ראית פעם דייג בלי פיתיון?

אל תתפלא אם רמת ההשקעה שלך בלמצוא מישהיא לגאול אותך מבתולך תניב תוצאות ברמה זהה.
על כל פנים שיהיה בהצלחה.

dare devil ית

New member
מעבר לנקודה הנכונה

אני חושבת שיש פה חוסר הבנה של ההבדלים בין נשים לגברים.
בשביל גבר בתולין זה משהו שהרבה פעמים נחשב סקסי. גברים אפילו ישקיעו בסקס לא מלהיב (לעט עדין לא מתלהב) רק בשביל הזכות להיות ראשון.
לנשים אין את זה. לרוב לפחות אין פטיש של לזין בתול ואנחנו לא חושבות שסקס זה דבר מלוכלך ורק בתולים הם נקיים

Sharoman

New member
ומעבר לכך קשה לי להאמין שאישה אקראית

תרצה להכניס למיטה גבר בתול וחסר נסיון מיני שיגמור תוך דקה וחצי שיתלהב יותר מהחוויה משיתלהב מהאישה עצמה.

כשהריח העיקרי שנודף מההודעות שלו

הוא שהבחורה היא רק כלי בהשגת הטייטל "לא בתול".
&nbsp
כשהוא יבין שהוא צריך לחפש פרטנרית בכל הרמות- גם הריגשית, גם המנטלית וגם המינית- אז אולי יהיה לו סיכוי להיות באינטימיות מינית עם מישהי.
(ואני לא מדברת דווקא על יחסים רציניים, אלא על הצורה שבה הוא מסתכל על נשים)

לדעתי הוא מזיין בלי הפסקה

איזו עוד סיבה יש לו להמשיך ולפרסם בדיוק את אותה ההודעה בכל מדור סדום ועמורה של תפוז, אם היא לא מביאה לו זיונים למכביר?

A לוןA

New member
נורא פשוט

במדד עלות-תועלת, פירסום ההודעה הזו לוקח ממנו כלום אנרגיה והשקעה, מול הסיכוי (הקלוש, אך הקיים) שיצא מזה זיון. כמו העוקץ הניגרי- כלום השקעה, וצריך רק אחד שינשך את הפיתיון.
חוצמזה, ברגע ששלחת את ההודעה את קצת כמו מכור ללוטו ברגע שקנית כרטיס. פוטנציאלית- אתה מליונר עכשיו. וזו אחלה הרגשה.

אני בטוח שאני לא הראשון שרושם לך את זה

אבל זו לא הדרך...
תבין שלנשים חשוב הקשר והאינטרקציה יותר מהסקס עצמו. אפילו אם זה רק למטרות סקס. כשאתה מציע למישהי "סקס עם בתול", אז זה לא מעניין. תציע בילוי והיכרות (וגם תממש, לא רק תציע), אם לא יהיה קשר מינימאלי, חיבה מספקת ורצון לקירבה, אז לא יהיה סקס.
&nbsp
עובדה שברוב המקרים, רק כאשר נשים ממש ממש חרמניות רצח או שתויות, המנגנון הזה נעקף והן מכוונות ישירות לסקס. וגם אז, לרוב, זה נגמר ברמה מסויימת של חרטה ותיעוב עצמי...
אל תיכנס לפינה הזו ואל תכניס לפינה הזו. תתחבב על נשות הפורום ואני בטוח שילך לך הרבה יותר קל ונוח - אל תשים סקס בתור המטרה שלך, זה תוצר של קשר, לא הגורם המוביל אליו.

WAT

לא מאמינה שכתבת את זה...
"רק כאשר נשים ממש ממש חרמניות רצח או שתויות, המנגנון הזה נעקף והן מכוונות ישירות לסקס"
&nbsp
???

תודה על ההצעה

הבנתי כבר בקריאה ראשונה

חמוש נו באמת

את יודעת בדיוק למה אני מתכוון
אני לא צודק?
(חוץ מזה, לא כולן נופלות תחת הסטטיסטיקה
)

למעלה