איבוד "אמונה"

nospoon

New member
איבוד "אמונה"

שלום קצת קשה להסביר אבל ככה: עד יום שבת האחרון, הייתה לי כמו "אמונה" כזו שאני אצליח, אני יודע שאני בן אדם חכם שיכול לעשות כל מה שהוא רוצה, והרגשתי את זה בפנימיות שלי. יום שבת שבת האחרון ראיתי בטלוויזה איזו תוכנית על כישלון עיסקי, ופתאום לא יודע התחלתי "להשתגע", יותר נכון המערכת הרגשית התחילה להשתגע. פתאום אני מרגיש שאני לא יכול, ופתאום אני מוצא את עצמי אומר בשביל מה לעשות את כל הדברים האלה , בסוף במילא אני לא אהיה פה... (יש לציין שממש הרגשתי אש בוערת בתוכי לרצות לעשות ולהיות). כמו כן לפני כחודש קרה לי דבר דומה בתחום העיסוק שלי, שפתאום הרגשתי שאני פתאום לא יודע כלום וכו', ההרגשה עברה , אך פתאום כמו שאמרתי שבה יחד עם ה"אש הבוערת".... השאלה שלי היא איך להחזיר את התשוקה להצלחה??? האם זה קרה לכם פעם? איך אני יכול גם לחזור ו"לפציץ את העולם" :)

bridges

New member
מה זה להצליח?

אהלן וברוך הבא לפורום, באימון האישי אנחנו מאמינים שהתשובה נמצאת אצליך ולכן אנחנו נמנעים ככל האפשר לתת עיצות ועובדים יותר ע"י שאילת שאלות שמאפשרות לך למצוא את הפתרון בעצמך. אז אחרי שכתבתי את כל זה יש לי מספר שאלות: אתה מדבר הרבה על הצלחה, ועל אמונה בהצלחה על תשוקה להצלחה,, מה זה אומר עבורך להצליח? מה עושה אדם למוצלח יותר או פחות? רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הסיפור הפנימי

הרבה פעמים אנחנו פוגשים "שדונים" - קולות פנימיים אשר מספרים לנו שלא נצליח. מהם השדונים שלך? איך הם נראים? מה הם מספרים לך?

nospoon

New member
הבעיה היא

לא בידיוק מזוהה, אני לא מרגיש שיש איזשהו "שדון", יש איזו חסימה של כאילו לא יודע כמו נמאס כזה לחיות , כאילו בשביל מה לעשות את הכל - לא שאני הולך להתאבד חס וחלילה,אבל כאליו נמאס - למרות שאני מרגיש ש"בוערת" בי עדיין האש הזאתי של ההצלחה. אני אדם מאמין, ופתאום לא יודע האמונה גם בבורא דעכה כזה, לא יודע זה אולי משפיע בצורה מסוימת עלי...

shilon10

New member
איבוד "אמונה"

בתוכן הדברים שלך אתה כותב :"אני יודע שאני בן אדם חכם שיכול לעשות כל מה שהוא רוצה " - זו אמירה של מי שמאמין בעצמו. אני מזמינה אותך לרשום לפניך לפחות 2-3 דברים שרצית או שדמיינת שאתה רוצה ואשר כבר קבלת. עתה נסה להזכר ברמת הבטחון שהיתה לך לגבי קבלת הדברים. בהצלחה .

למעלה