איבדתי את עצמי

spoild

New member
איבדתי את עצמי

עוד אחת מהשאלות שחייבות להשאל ובטח נשאלו, יום ראשון , 20.1.2002 (סתם זרקתי) , השעה 17:00. פרקר, אולגה ורמזי יושבים מסביב לשולחן. שבוע אח"כ בידיוק! ה-27 לחודש, נניח ב- 16:55. מקפיצים את פרקר אחורנית (כידוע 7 ימים). ההקפצה ל - 20.1 השאלה, מה נסגר עם פרקר שישב בשולחן? הוא נעלם להם מהעניים, ופתאום מתקשר- "חידה". יכול להיות שאני מפספס משהו מרוב שטחנתי את זה לעצמי במוח, אבל תציעו לי פתרון. בייי

אני יגיד לך במקוםSiriusnip../images/Emo60.gif

ככה זה הולך:"תגיד אתה לא יודע לשרשר אין לך חינוך מהבית?????????????" ואז הוא אומר:"בפעם הבאה אני מוחק את העודעות האלו" Siriusnip אל תעלב אבל ככה אתה עושה את זה

spoild

New member
לכל הרוחות, לאן לשרשר?

לאיזו הודעה אתה רוצה שאני אשרשר ואני אשרשר מהפעם הבאה, אני מכיר את הנוהל הבא- יש לי הודעה חדשה, אני כותב אחת חדשה, לא? (כנראהה שלא). אז לאן לשרשר ואני אעשה את זה, ובנתיים על תתחמק מהשאלה, תענה!

Siriusnip

New member
דווקא הפעם לא צריך לשרשר../images/Emo15.gif

אמנם כבר דברנו על הנושא הזה פעמיים אבל אין לו לאיפה לשרשר את זה...

את האמת../images/Emo60.gif

גם אני חשבתי על השאלה הזאת הרבה זמן וגם לי אין הסבר הגיוני ואני מצטער אם נעלבתה ממה שכתבתי קודם זה היה בשביל הצחוק

spoild

New member
אמנם אני חדש פה

אבל דבר אחד ידוע לי, צופים שרופים של התוכנית לא היו מוותרים! מה זה צריך להיות? חשבתי, עלה לי בראש?! תמצאו תשובה, אחרי הכל זה חור רציני במערך. נ.ב פרנק ב פרקר, לא נעלבתי, אחרי הכל כולנו פה מטורפים.

אז ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

את השאלה הזאות יש לה רק תשובות מתוחכמות של עין חתול ו-Siriusnip ומשהו יכול להגיד לי לאיפה נעלם בקרה15 ?????????????????

kanubi

New member
הבנתי, אתה אוהב את סאבלימינל

על בויאקה שמעת?

כן אני אוהב אבל מה זה קשור??../images/Emo60.gif

ואני גם מכיר את בויאקה אבל את סאבלימינל אני אוהב יותר

Sith Master

New member
השמועה../images/Emo19.gif

אומרת שבקרה 15 מאושפז בבית חולים לחולי נפש. הוא עבר שטיפת מוח על קורצנים ומאז הוא לא מחזיק את עצמו- הוא מדמיין קורצנים מתקיפים אותו- הוא שומע את קולות הקורצנים בלילות. -----למען בריאות נפשו של החולה, ההודעה לעיל נכתבה ללא קורצנים------

תגיד איזה קול עושים קורצונים../images/Emo60.gif

????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????

Sith Master

New member
אההה../images/Emo19.gif

זה לעולם לא נדע. אומרים שמי ששומע את קולות הקורצנים מעולם לא מצליח לחזור למצבו הקודם ולא מצליח לדבר או לראות אפילו משהו שקשור לקורמנים

אני יודעת איזה קולות הם עושי../images/Emo132.gif

ם! הם עושים.... אוינק אוינק!
חחחחחחחחחח
כן כן אנשים....לא טעיתם! חזרתי ובגדול!

ingage

New member
תחשוב על זה כך

אם הוא חוזר בזמן, אז הוא בכלל לא התיישב איתם לשולחן.

למעלה