ברק היקר
התופעה שאתה מתאר יכולה לנבוע ממגוון של גורמים,שניים מהם ציינת - התקררות ומאמץ יתר. ההגדרה החביבה במקרה זה היא בדרך כלל וירוס. אם הימים עוברים ללא שיפור ואתה מוטרד, הקפץ את עצמך לרופא אף אוזן גרון. ומכיוון ששאלת מה אפשר לעשות... הנה כמה הצעות, ותראה מה מתאים לך. לואיז היי כותבת שפעמים רבות אובדן קול נובע מכעס רב, במיוחד כלפי דמויות סמכות בחייך ומפחד "להשמיע את קולך" היא מציעה את המחשבה/אמירה הבאה:"אני חופשי לבקש את אשר אני רוצה, אין סכנה בכך שאביע את עצמי, אני שליו." (אתה יכול לרפא את חייך/לואיז ל. היי). ניתן להניח תחבושת אנרגטית על הגרון - ההוראות הן: הנח את כפות ידיך באיזור הגרון, או באיזור בו אתה חושב שנמצא קולך, ושים לב איזה צבע אתה חושב שנמצא באיזור זה, האם זה צבע חם או קר?. עכשיו חשוב איזה צבע היית רוצה שיהיה שם,האם אתה רוצה עוד חום? אם כן בחר בצבע חם כמו כתום, צהוב, אדום וכו´ אם אתה רוצה לקרר, בחר במשהו ממשפחת הכחול, סגול ירוק.תוכל גם להוסיף כסף וזהב...לקישוט
בכל מקרה, בחר גוון חי ובוהק, ועכשיו עצום את עיניך והנח את הצבע במקום המתאים,ממש כמו תחבושת או צעיף. תוכל גם לכרוך סביב המקום צעיף אמיתי בצבע הנ"ל... אבל זה לא יעיל באותה מידה כמו זה שבמחשבה. הכי חשוב ומומלץ, אל תדבר! חשוב על כך כעל סדנת ויפסנה מתוצרת עצמית... הזדמנות לבדוק לרגע איך חייך נראים ללא מילים. השאר בבית, שתה ואכול דברים חמים וטעימים,פנק את עצמך במה שנעים לך. אה, כן, חיבוק טוב תמיד עוזר
ברכה לבריאות ושמחה שרון