איאנלה הזו

איאנלה הזו

אין עליה. חדה כתער. כשהחדשה התחילה לומר שהיא מפחדת מכל מיני דברים, בין היתר מלהיות לבד... מיד איאנלה שאלה : "את היום לבד?" החדשה:"כן" איאנלה:"אז ממה את מפחדת?" המהירות המהירות שהיא שולפת, לא נתנה לה לנשום. בתאני הזו - כמו תיבת פנדורה. הגיעה תמימה עם בעיית זיכרון, פתאום מסתבר שהיא שונאת את הגוף שלה, אתמול מסתבר שהיא מרעיבה את עצמה ומזניחה את הבריאות שלה ברמות מופרעות. והכל אצלה קיצוני, מצד אחד טהורה ילדודית ותמימה, מצחקקת מכל שטות, נראית שקופה כביכול. כשראיתי אותה בהתחלה הייתי בטוחה שהיא הכי כנה שיש, מה שאתה רואה - זה מה שאתה מקבל. אז נכון שכולן מסתירות משהו, לפעמים גם מעצמן, אבל אצל בתאני זה ברמות מטורפות. במשך כמה שבועות שהיא חיה במקום הזה מזיינת ת'שכל כל היום על בעיית השיכחה כאילו שזה הדבר הכי נורא בחיים שלה - ובמקביל היא מצליחה לשמור לחלוטין את השינאה העצמית שלה,הכוללת הימנעות מכניסה לבריכה או לבישת מכנסיים קצרים, שלא לדבר על מחשבות אובסיסביות לגבי המראה שלה, הקנאה שלה לאחותה, את ההרעבה העצמית והפגיעה בבריאות שלה, את הרגלי האכילה התמוהים (זה קיצוני - לחוות כאבי ראש מיומיומיים בגלל אכילה אל נכונה זה ממש קיצוני) ומעניין מה עוד. לא מדובר על דברים מודחקים שעולים, מדובר על חוויות ומחשבות יומיומיות שגורמות לה לסבל רציני - והיא הצליחה לשמור אותן לעצמה. גם הוידויים שלה באים ממנה- זה רק מעיד על הצורך הראשוני שלה להסתיר כמו גם להיפתח ולא על משהו שהמאמנות מגלות. אותי היא מפחידה בשלב הזה, נראית לי בעיקר עם בעיה פתלוגית הרבה מעבר לקיטורים הרגילים של "בנות" בדבר גוף לא מושלם, או חוסר ביטחון, יש שם בסיס עמוק של שנאה עצמית, לפי דעתי כאמור, פתלוגית - אותה זו שגרמה לה גם לפאנטיות באמונה בכנסייה טרם השיכחה. אגב, היא נראית לי בתמונות שהביאו לשרשור אחר- בהן היא רזה - חולנית. זה לא רזון בריא, הפנים שלה והעיניים נראים כמו פנים של אנורקטיות, עיניים כהות, ועור שמוט וחסר חיים. ריצ'ל - כל כך כל כך... הבחורה הזו פשוט עברה התעללות ועוד התעללות ועוד התעללות. לא דיברו איתה על המוות, המשפחה לא עודדה אותה ללכת לקבר, להתאבל (היא לא ידעה איפה אמא שלה קבורה ג'יזס), הדודה הפסיכית שלה ששינתה את הצוואה והעיפה אותה לכל הרוחות... אני המומה מזה שהיא שרדה והפכה לבחורה חזקה כזו, ושהיה לה שכל לבוא לתוכנית כי אני חושבת שהיא המקרה הכי קשה שהגיע לשם.

איאלנה באמת ישירה אבל זה מה שטוב בה

היא לא מסתתרת מאחורי מילים יפות . היא אומרת את מה שהיא חושבת , כמו שהיא ראתה את הציור של אליסון והיא אמרה שהיא רואה שקר גדול ומדהים. ורייצל אכן בחורה חזקה. ואני חושבת שזה בדיוק מה שמחזק אותה! העובדה שאף אחד לא שם עליה אבל היא רוצה להוכיח לעולם שהיא הרבה יותר מזה!

שרי48

Well-known member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה שכתבת

בקשר לאיאנלה, בתאני ורייצ'ל. אני כל כך מחכה לפגישה של רייצ'ל עם אביה הביולוגי. ניראה לי שמשם תבוא הישועה, כי מגיעה לילדה הזאת אהבה אמיתית, שנגזלה ממנה עם מות הוריה בגיל 12. האב נישמע מאד חיובי, מאד אוהד וגם מעוניין בקשר איתה והלוואי וזה יצליח. אני כבר רואה את עצמי מזילה דמעות כמעיין המתגבר כשזה יקרה, כי על הילדה הזאת אני מאד מאד מאד מרחמת. לגבי אליסון- אני חושבת שהבחירה להביא אותה לבית היא אחת החכמות שהתקבלו, כי המון חולי סרטן בהווה ובעבר ילמדו מהתהליך שהיא תעבור ויוכלו להפיק תועלת ולעזור לעצמם. זו בעיה חובקת עולם, שפוגעת באנשים מכל המינים, הגזעים, השכבות והגילאים - בניגוד למיקרים אחרים שנוגעים רק לחלק מסוים וספציפי באוכלוסיה. אנחנו עוד בתחילת הדרך, אבל ככה אני חושבת.

kemilia

New member
איאנלה מדהימה

למרות שיש כאלה שלא אוהבים אותה במיוחד ממה שהבנתי. היא בן אדם מדהים. היא אומרת הכל ישר בפנים וקולטת ישר-היא רואה ישר את הבפנים ולא את החיצוניות-קשה לעבוד עליה. אני גם מעריצה אותה על כל מה שעברה בעצמה והיה לה כוח ורצון ללכת ולעזור לאחרים... אישה מדהימה.

Y. Welis

New member
הפעם אני מסכים עם הכל

וזו היתה בהחלט זווית ראיה מעניינת.

Y. Welis

New member
שמתם לב אגב בפרק של יום שלישי

מה היא עשתה כשהיא שמעה מרייצ'ל איך הדוד שלה קילל אותה? היא השמיעה קול מוזר וטילטלה את הראש... אני חושב שזה היה מין טקס קטן (אולי אפריקני) לסילוק אנרגיות שליליות. לא כ"כ עבור רייצ'ל, אלא עבורה - שלא תאבד את השליטה לרגע ותאמר לרייצ'ל מה היא באמת חושבת על בני המשפחה המתעללים שלה.

משפחה מפחידה, המשפחה של ר'ייצל

כל תוכנית אני מזעזעת יותר ויותר מהנפשות הפועלות שם. אגב - אם זכרוני אינו מטעני, רייצ'ל ציינה באחד התוכניות שאחיה בסמים on&off יכול להיות שגם עכשיו הוא לא היה לגמרי ממ..צלול

ממש משפחת אדאמס

כשרייצ'ל התייתמה מאימה הם "כידררו " אותה למשפחה אומנת. אף פעם לא היו זמינים בשבילה. האכילו אותה בסיפורים לגבי אביה הביולוגי. מענין מה עם הכסף שירשה - אם נגעו לה בקרן? נ.ב לגבי הביקור בבית הקברות על חלקת הקבר של אמה אין מה לדבר - יש משחק חשוב...

למעלה