איאן כבר לא גר כאן

יורי1

New member
איאן כבר לא גר כאן

ובכן , פעם לפני שנים לא רבות בכפר הגלובלי צמחה לה תעשייה עתירת ידע, ממון, יצירתיות ודימיון - תעשיית ההיטק . כמנהגה של תעשייה יצרה לה תבניות התנהגות וכשכאן היתה עלטה ,שם , מעבר לים היה האור , כשכאן שכן הליל שם בהק היום , כשכאן היה החורף שם שרר החום. ובימים של טרוף הכל מחפשים ולו קצת מהשפיות. כאן מצויה לה נטע ומצידו של האוקינוס – איאן, שניהם בגיל השלושים, שניהם מחפשים את השלם ו… כלום. עד אשר השניים התחברו לפרויקט משותף, רק מה – היא כאן והוא שם – אבל ,כמו באגדות , זה התחיל בפרויקט ונגמר בדייט. ומכאן לכאן , האהבה פרחה הזוגיות חגגה והשניים מצאו עצמם חיש קל אצל ראש העיר של האי השכן , וזאת כי איאן , רחמנא ליצלן , היה "גוי כהלכה". העדר הרשומה הרבנית , לא הפריעה לבני הזוג להנות לחגוג למצות את החיים ואף לצור חיים חדשים – רוני , בימים אלו מלאו לה שנתיים. אבל במקביל ובלי קשר נראה לעיין בעוד בועת ההיטק מתנפצת , זוגיותם של איאן ונטע נסדקת , אהבתם דואכת ועולמם נחצה לשניים, שניהם ביחד , אבל כל אחד לבד וכבעבר לילו – יומה שמחתו – תוגתה. השיחות גלשו אל הלילה , עם הרבה כאב ודמעות, בלי שנאה בלי צעקה , עם הסכמה שלאיאן אין מה לעשות כאן, אבל רוני בת השנתיים מה אתה , היכן תגדל ? , היכן תחייה ? עם מי ? יש עצה חברים ? יש רעיון ?

GalGula

New member
../images/Emo7.gif יורי, סיפור קשה

האם זהו הסיפור שלך? אני שואלת את זה כי כתבת לפני כמה ימים שאלה על זוגיות שלא כל-כך הצליחה. אבל בסיפור הזה - הגבר הוא לא ישראלי, ואתה נשמע לי מאד ישראלי
. מקוה שזה לא הסיפור שלך, כי זה בעצם הסיוט שלי - שיהיו לי ולאהובי ילדים, ואז חלילה ניקלע למצב כזה... לדעתי ילדים צריכים להיות עם אמא שלהם (אלא אם כן יש סיבה מוצקה שאינה מאפשרת לאם לתפקד כאם), אבל זאת רק דעה שלי. באמת סיפור קשה ואין הרבה מילים, רק דמעות וקצת פחד מובן
....

GalGula

New member
ובכל מקרה אנחנו כאן ואתה מוזמן

להמשיך ולשתף אותנו. נעשה את המקסימום שביכולתנו לעזור.

bisty

New member
יורי

נורא עצוב, וכמו אצל גל זה גם חשש שמקננן איפשהו גם אצלי,מודחק אבל קיים. אין אף עיצה ממש נבונה לתת לך,במיוחד אם אף אחד מאיתנו לא היה בעבר בנעליך. אי אפשר אפילו להגיד שאני מקווה שהכל יסתדר כי זה נראה כמו סוף די סגור. עצוב וקשה גם בשביל בני הזוג שבעבר היו מאוהבים ומאושרים והנסיבות(?) פוצצו להם את הבועה ובמיוחד בשביל בתם הקטנה שבטח לא יודעת שעולמה עומד להחרב או לפחות להשתנות בצורה דראסטית. אז זהו,צא לי שאין לי עצה או רעיון,הכל נראה לי כמו דברים שבטח חשבתם עליהם לבד,אין משהו שיהיה מושלם בשביל כולם... בכל זאת חזקו ואמצו ואנחנו פה בשבילכם. מיכל

יורי1

New member
איאן כבר לא גר כאן - סוף ??

מסרים ותגובות למכביר נשלחו – עיקרם ,שותפות בכאב ובחרדה. דאגה לרוני בת השנתיים הרבה אמפטיה לאיאן ונטע. ובכן,שלא כמו באגדות סוף טוב לא היה כאן. אין סוף טוב כשמשפחה, שראשיתה אהבה, מתרסקת, מתפרקת ומתפוררת. אבל יחד עם זאת אפשר גם אחרת - בהשלמה ובהסכמה והעקר ב ה ב נ ה כי רוני היקרה - לאבא איאן ואמא נטע - תמיד , תמיד תהייה ביתם, של שניהם. רוני תחייה עם נטע בארץ ופעמיים - שלוש בשנה תארוז מטלטלין ותטוס לביתו של איאן, ולמשך שבועיים - כל פעם- יבלו איאן ורוני יחדיו ושלוש פעמים בשנה ינחת איאן אצלנו ושוב כל פעם לשבועיים להיות במחיצת רוני. והכל סוכם ועוגן - הכיצד ינהגו באשר לרוני לעתיד, ואיך יתמוך איאן ברוני ,גם כלכלית ואפילו היכן ישהוו נטע ואיאן שכל אחד מהם "יהיה בחו"ל " {לא , לא ביחד – הרי אין זו אגדה } זהו, תם ולא נשלם. היצליחו נטע ואיאן לממש הורותם , ימים יגידו……….

למעלה