אטרקציית כלבים

karta cpa

New member
אטרקציית כלבים

שלום לכולם
הבן שלי בן 6 ואוהב מאוד חיות וכלבים בפרט.
ליומהולדת שלו הוא רוצה אטרקצייה מיוחדת עם כלבים (אפשר עם חיות אחרות). האם למישהו יש רעיון מקורי?

תודה רבה!!!

שירן ל11

New member
חיות מחמד וחיות בכלל- הם לא אטרקציה, הם יצורים חשים

והם זקוקים להגנה שלנו.
כל ההפעלות למינהן שכוללות בעלי חיים, גורמות מצוקה נוראית לחיות שעוברות מיד ליד, במיוחד שמדובר בילדים כל כך קטנים. החיות סובלות מהמגע הלא עדין, מהטילטול ברכב שמסיע אותם מהעשים ובכלל מהסיטואציה הלא טבעית שגורמת להם לחרדה נוראית. שלא לדבר על חיות בר שבכלל סובלות מתנאי השבי מכיוון שאינן חיות בית.
צריך לחנך ילדים מגיל קטן לחמלה כלפי בעלי חיים שיבינו שעד כמה שהם אוהבים חיות- החיות אינן שעשוע כמו שאוהבים לשחק כדורגל בכדור. יש להן צרכים פיזיים ורגשיים ואנחנו לא רוצים לפגוע בהם.
אני מניחה שאין ברשתוכם כלב ולכן שאלת את השאלה... מקווה שעניתי לך- כל מה שכתבתי זה מאהבה ודאגה לחיות, ואין סיבה שהכיף של הילד יהיה על חשבון צרכים בסיסיים של בעלי חיים בכלל וכלבים בפרט.
יומולדת שמח, ממליצה על באולינג :)

xfwind

New member
יש עמותות שמאפשרות לילדים עם ליווי לבוא ולסייע בטיפול/טיול

יודע על אחת בכפר רות.
גג ותהנה.

marx04

New member
פינות חי / פינות ליטוף

שלום לך,

הילדים שלי תמיד אהבו חיות, ולכן לקחתי אותם פעמים רבות לפינות חי / פינות ליטוף.
לא היו בהן כלבים, אבל היה מגוון של חיות (ארנבונים, שרקנים, אוגרים, תרנגולות, ברווסים, כבשים, עיזים וכו').

בברכה,

אורי.

לאוהבי חיות - ילדים ומבוגרים...

אפשר להסביר את המצוקה הגדולה של בעלי החיים,
כאשר מגיעים אליהם והם עוברים מיד ליד, לא נענים לצרכיהם,
כאשר רודפים אחריהם ועוד.
אפשר לבקש מהילדים לדמיין את תחושתם אם היו עושים כך
גם להם.

במקום זאת אפשר לגשת לאחת העמותות לכלבים ולסייע לבעלי החיים
שם - להוציא מהכלוב לטיול, לשבת עם הגורים ולתת להם להתקרב
לילד (לא להיפך) ועוד.

רעיון נחמד שעשינו עם הבת שלנו

עשינו מסיבה רגילה וביקשנו מהילדים להביא כסף במקום מתנה. אחרי המסיבה לקחנו את הכסף הזה והלכנו לתרום אותו לצער בעלי חיים. כמובן שקבענו איתם פגישה מראש והודענו שנבוא לתרום את הכסף, והם היו מאוד נחמדים אלינו ונתנו לילדה ללטף כלבים וחתולים ויצאנו משם עם תחושת סיפוק שעשינו מעשה טוב, ובבית היה פחות באלגן ופחות פלסטיקים ושטויות שילדים מביאים למתנות יום הולדת. קנינו לילדה מתנה אחת גדולה ויפה מההורים במקום המתנות מהחברים.

למעלה