אטנשן פליז

Boran

New member
אטנשן פליז ../images/Emo124.gif

לאחר שקידה רבה העליתי למאמרי הפורום מאמר חדש, על סוגי הפרסים השונים בסדרות מציאות. מסתבר שלא כולם משתלמים. לעיונכם במאמרי הפורום.

Yaki J

New member
ברווק/ה מקבלים חשבון הוצאות והרווק

או הרווקה עצמם מקבלים משכורת נאה. וב"בית החלומות" היה פרס ניחומים לכל אחד- צ'ק של 5000 דולר, כשהמקומות השלישי+הרביעי (פלור ונעמי) קיבלו 10,000 דולר כ"א והמקום השני 20,000.

Boran

New member
מתנצל על הטעות, המאמר תוקן

זה מה שקורה כשמתבססים על מודיעין שגוי ולא פונים ישר למקור

מטר9

New member
../images/Emo45.gifמסכים עם הכל, חוץ מ...

מה שכתבת על השוליה. נכון, לאדם הרגיל זה נראה כסתם עבודה, אבל אתה צריך לזכור שבשביל מי שנרשם לתוכנית זה החלום שלו - לעבוד בשביל מיסטר טראמפ. בדיוק כמו שהחלום של כל הזמרים באמריקן איידול, ושל כל הדוגמניות בטופ מודל, אז אל תמעיט בערכו של הפרס בשוליה... אה, ושכחת גם את אפקט הפחד, שלפי דעתי יש לו תפקיד חשוב ברשימה. חוץ מזה, אני אישית הייתי מעדיף להשתתף בהישרדות מאשר במירוץ למליון...

Yaki J

New member
הוא התייחס לפרס בדיוק כפי שהוא מוצג

- כפרס, מבלי להתייחס לתוספות הלנוות או לחשיבות האישית שלו למשתתפים. באותה מידה אפשר להגיד שמשתתפות העולם האמיתי עושות 100-200 אלף דולר כי שניה אחרי הן מתפשטות עבור פלייבוי.

מטר9

New member
אני לא זוכר מילה במילה

אבל ההרגשה שקיבלתי הייתה שהוא הציג את הפרס של הושליה כאילו זה סתם תפקיד, ואת הפרס של אמריקן איידול והטופ מודל כאילו זה חלום חייהם... לא שאני מתלונן, סתם הפריע לי.

Boran

New member
הרשה לי להסביר את עצמי

לא התכוונתי שזו "סתם עבודה" כמו כל אדם שהולך לעבוד. כמובן שהעבודה בשביל מיסטר טראמפ ובשביל משכורת עתק היא חלום. אבל בניגוד לטופ מודל ואמריקן איידול, כשהצילומים נגמרים, הזכייה הוכרזה, והמצלמות נכבות, אז הזוכה פשוט הולך יום יום לעבודה כרגיל. אין בזה שום דבר זוהר. אמת, שכר גבוה ובשביל טראמפ, אבל זה לא בסדר גודל של רצון של אנשים לעבוד בשואו ביזנס. אני בטוח שהרבה יותר אנשים יכולים להזדהות עם חלום של עבודה בשואו ביזנס כדוגמנית או זמר פופ מצליח, מאשר עבודה כמנהל חברה של טראמפ.

למעלה