ברשותי מנוע מוקי 210 ואגזוז Bisson Pitts (יש תמונה מצורפת), אני צריך לייצר אטם לאגזוז מכיוון שבזמן עבודת המנוע נוזל שמן מהחיבור ביניהם, מאיזה חומר אני יכול לייצר כזה אטם ומאיפה אפשר להשיג? הבנתי שאולי שעם יעבוד או פיסת אלומיניום דק... תודה.
איך אפשר לנקות מבפנים אגזוז מסוג כזה? אני יודע שבזמן פעולה אמורים להיפלט שמן וגזים של הבעירה אבל לאחרונה השמן שנפלט יוצא ממש (ממש) שחור ובעבר זה לא היה עד כדי כך.... תודה
1 . לשאלתך אל תשים קרטון ( שיכול להרטב ולהרס) או RTV (שהוא לא מקשה אחת ) פשוט תלך למוסך כמו שאמרו פה או שתקנה נייר שעם שמכינים ממנו אטמיםותעשה אתם 2. בקשר לאגזוז תן למנוע שלך לעבוד הרבה טיסות כי זה אגזוז שלא טס איתו בעבר ואחרי כמה טיסות לאט לאט השמן יעלם מההתאמה בינהם
גם לי יש שתי תשובות ../images/Emo13.gif ../images/Emo22.gif
חומר טוב וזמין להכין ממנו אטם למשתיק הוא קלף משחק. אין ספק שאתה יכול למצוא בסביבתך הקרובה פה ושם קלפים שאינם ראויים עוד למשחק. לניקוי פנים המשתיק השתמש בחומר מסיר שומנים (לריסוס ידני). חמם את המשתיק במים חמים, עד רותחים. כשהמשתיק חם מאד, רסס את כמות נדיבה של החומר ישירות לתוכו, משני הפתחים. סובב אותו כך שהחומר יגיע לכל שטח פנים המשתיק. השאר אותו מונח כמה דקות ושטוף במים חמים. תופתע לראות כמה פיח ישתחרר ויצא עם השטיפה.
עשיתי בדיקה היום עם הקלף וזה אוטם בצורה מעולה, לא יצא טיפת לכלוך או שמן מהחיבורים, גם העצה על ניקוי האגזוז עבדה, ואכן הרבה יותר נקי, תודה על העזרה, גדעון, וגם לאחרים.
1. למה בדיוק לא RTV ("שהוא לא מקשה אחת")? זה בדיוק השימוש שאמורים לעשות בו.. 2. מה הכוונה "כי זה אגזוז שלא טס איתו בעבר"? זה אגזוז שכן עבד עם המנוע הזה. בכל מקרה, תודה על התגובה...
כאשר תמרח RTV קרוב לוודאי שלא תמרח אותו בצורה אחידה והוא עשוי לא להתייבש סימטרית ובאיזור מסיים יהיה יותר ובאיזור אחר פחות ואתה לא רוצה לעשות עבודה 'חורנית' ולמרוח בוחטות סתם , וכשהמנוע יעבוד הוא יפעיל לחץ סימטרי בכל החתך של הRTV אז אני לא הייתי שם . קלף משחק זה רעיון נפלא ( החכמתי ) ! בקשר לאגזוז תארתי לעצמי שהוא לא עבד עם המנוע הזה ובגלל זה צבר לכלוך ( שמן שרוף שעמד הרבה זמן ) לכן אני הייתי נותן לו לטוס ככה כמה טיסות וזה יתנקה קצת כל טיסה עד שיעלם