אטלנטיס 1X17

אטלנטיס 1X17 ../images/Emo58.gif

אני לא אוהב את סוג הפרקים האלה. כאשר היוצרים אומרים : "יש לנו מכסה של 24 פרקים, וחסר פרק, אז בואו נעשה פרק, שבו נזכרים במה שהיה עד עכשיו...". כמעט ולא היתה התקדמות בעלילה, חוץ מהעניין הקטן, שעכשיו הם יודעים מה מגיע אליהם

Echelon

New member
אמת בדבריך, אבל אני לא מסכים

זהירות מ
ים חופשיים אז בואו נתחיל - תקציר הפרק: על סף הגעתן של ספינות האם של הריית', רודני מציע לשלוח מסר חזרה לכדור הארץ. בדרך טיילה ושפרד הולכים למשימה בעולם כלשהו, שהריית' עוצר בו לטייק אוואי בדרך לאטלנטיס. ראשית, הייתי רוצה לחזור ולדבר על השחקנים של אטלנטיס. למרות שזה סוף העונה כבר, אבל אולי דווקא בגלל זה. לדעתי שפרד עושה את העבודה שלו טוב, הוא משחק נפלא, ומעביר את הדמות שלו כמו שצריך. מקיי, גם עושה עבודה ממש טובה, למרות שלא אהבתי אותו ממש בהתחלה, אני חושב שפיתחו את הדמות שלו יפה, והציניות הנחמדה שלו גם תורמת. עם טיילה יש לי קצת בעיה. המשחק שלה לא משהו לדעתי, ובמקום כלשהו היא מעצבנת אותי כי היא בערך רק זורקת משפט פעם בX זמן ויוצרת עליו וויכוח. לטיילה אין בד"כ איזה קונפליקט גדול או משהו. היא הנציג הקטן הזה של גלקסיית פגסוס שאומר סעיפים שונים בקשר לדברים שונים. וויר גם לדעתי המשחק שלה לא מצטיין, אבל לפחות הדמות של מעניינת. טוב, הפרק הזה בהחלט לדעתי היה פרק טוב. אטלנטיס שוב מוכיחה את עצמה כסדרה מעולה, שמשתווה ללא כל ספק לסטנדרטים שהציבה ס"ג-1, ולסטנדרטים מול סדרות אחרות. הפרק בעצם מכניס אותנו קצת לכל דמות ודמות, ונותן לנו לדעת מה המוטיבים, מה עומד מאחורי כל אחד ומה כל אחד מרגיש וחושב לגבי המשלחת. זה לדעתי היה די מעניין, ואפילו חלק מזה הועבר בהומור מסוים, שגילינו שהציניות וההומור הקל עברו בשלמות גם לאטלנטיס. לדעתי הפרק הזה לא היה רק מילוי מקום, וליוצרי הסדרה יש מספיק רעיונות לפרקים לדעתי. הפרק לא בא מתוך תירוץ של מילוי מקום לדעתי, ועוד הוכחה לכך הוא העונה השניה של אטלנטיס (למרות שאני מניח שלפחות עד רביעית הם ימשיכו), וזה מראה שאכן יש עוד רעיונות ויש עוד מקום למלא. לסדרה יש מלא מקום עלילתי מהמון בחינות, והפרק הזה קצת נכנס לתוך חיי הדמויות שאנחנו רואים באטלנטיס. נכון שהוא גם בא לסכם לנו עונה, אבל לדעתי Disclosure בסטארגייט היה יותר פרק סיכום, וראו את זה עליו, מאשר פרק "דיפלומטי". כאן הפרק הוא לא רק פרק סיכום, הוא גם נכנס לתוך הדמויות, ונותן לנו הצצה לתוך הצי הקטן שבא להרוס את אטלנטיס. עדיין לא הבנתי מה הקרן הכחולה הזאת הייתה (מה ששפרד הסתכל עליו). היו בהחלט קטעים משעשעים בפרק הזה וזה כמו הנשימה האחרונה לפני הצלילה למתקפה של הריית'. אני נהנתי מאוד מהפרק, וחבל לי שעוד 2-3 פרקים העונה נגמרת.

Chakotay

New member
דווקא אחלה פרק

אהבתי, לא כמו הקודם אבל טוב. חחחח והתמונה של וולטר גמרה אותי!

פרק מעולה ../images/Emo58.gif

פרק טוב מאוד, אני מאוד נהניתי מהצפייה. ועולה השאלה - האם פרק 8X17 של SG1 מקביל לזה של אטלנטיס כלומר - כשרואים את סאם בסוף, האם נראה את זה גם ב-SG1 בפרק 17 או ב-14? או בכלל לא?

Echelon

New member
הממם

למה שיקביל דווקא ל8x17? אלא אם כן יש לך מידע מודיעיני שאין בידי. בכל אופן, אני מניח שבאחד הפרקים הקרובים בהחלט נראה התייחסות לשדר מאטלנטיס.

אין לי מידע

פשוט הנחתי שפרק 17 של SG1 ישודר במקביל לפרק 17 של אטלנטיס כל הפואנטה של הקרוס אובר היא לראות פרקים במקביל ולכן תהיתי אם מוטב לחכות עד לפרק בו יהיה הקרוסאובר ב-SG1

french lover

New member
כן.. גם אני חשבתי כמוך..../images/Emo58.gif

זה יהיה הכי הגיוני אם זה יהיה בפרק 17, או מקסימום בתחילת פרק 18.. אבל בינתיים הפרק הבא של SG1 זה פרק 15.. שגם הוא אגב..(ופה בא ה
) (לפי מה שקראתי) יהיה מין תזכורת לפרקים הקודמים של 7 עונות.. בעזרת מישהו שאומר שיש לו חזיונות בנוגע לכל המשימות שעברו על SG1 במשך 7 שנים..

Echelon

New member
רעיון מעניין, ועוד על החפיפה

ההודעה קרוב לוודאי מכילה
ים לעונות אטלנטיס ושמונה, כולל השערות לעתיד. קודם כל, זה רעיון מעניין מה שאמרת לגבי Citizen Joe, למרות שנראה לי קצת נדוש מצד הצוות לעשות פרק חזרה על הכל במרחק של 2 עונות. אמנם עבר הרבה מאז, אבל לדעתי זה יתמקד בעוד כמה דברים. ביום שלישי-רביעי נדע :). בכל אופן, החפיפה היא לא מדויקת בין הסדרות. שימו לב שפרק 15 באטלנטיס צריך לחפוף בערך לפרק 13 של סטארגייט, ואני לא חושב שבפרק 15 יהיה קשר כלשהו מאטלנטיס. בטח ב16 או משהו כזה, או בסיום יהיה קשר כלשהו. בכל אופן, כרגע אין לדעת, וראיתי עכשיו תמונות מReckoning נראה לי, ויש שם איש שנראה ממש אבל ממש זוועה, בהחלט לא לבעלי לב חלש.

Tollan

New member
ראיתי את הפרק היום, ואהבתי מאוד |ספ

זה ממש לא היה פרק "לקט", הקטעים שבהם הראו התרחשויות מפרקים קודמים היו קצרים מאוד. ומאוד אהבתי את הקטעים של הקלטות, בייחוד כשהראו את וויר מקליטה הודעות למשפחות ההרוגים... עד עכשיו הייתה לי הרגשה כאילו הורגים שם אנשים כל הזמן, והם expendable, אבל זה כמובן שינה את המצב.

למעלה