אטלנטיס 1x16

Echelon

New member
אטלנטיס 1x16

שלום לכולם! אמנם עוד לא צפיתי ואני יכתוב את הביקורת שלי אח"כ, אבל היום יצא הפרק, ומחר יוצא פרק של סטארגייט. תהנו.

Echelon

New member
../images/Emo58.gif סיכום הפרק

קודם כל, אני חייב לציין שאטלנטיס מדהימה אותי כל פעם מחדש. טוב, הפרק מדבר על איזה אחווה ישנה שבעיקרון הם הסתירו Artifact מסוים (...ZPM...), ובעזרת קצת מחשה ידידינו מאטלנטיס מוצאים כמה אבנים שמובילות לZPM. בינתיים הג'ניי שהם בעלי ברית של המקומיים מנסים להשיג את זה מהם, אבל בסופו של דבר קויה חטף. אני כמעט בטוח שזו הייתה טעות לא לקחת אותו בשבי לפחות, ואני כמעט בטוח שנראה אותו חוזר ונוקם, אבל לא נורא, יהיה מעניין. בסופו של דבר היה מעניין שחברי הצוות לא יצאו כשידם על העליונה, והמקומיים לקחו את הZPM. בנוסף Scout של הWraith נתן ביקור לאטלנטיס, וספינות האם יגיעו אליה בעוד שבועיים :> הרבה אקשן מחכה לנו בהמשך הפרקים, ואוטוטו העונה הראשונה כבר נגמרת.

Echelon

New member
תאלץ לחכות שלוש שבועות ;)

עוד שבוע יש את פרק 17, עוד שבועיים 18, ואז 19 (ואז 20)

Chakotay

New member
פרק מעולה!!

אטלנטיס בהחלט סדרה מעולה! וחזקה יותר מאמה כרגע! פשוט פרק טוב!!

shlo50s

New member
../images/Emo58.gif אני חושב שבסוף העונה

אטלניטיס תפגוש את SG-1 יש עוד מישהו שמסכים איתי כי זו רק השערה

Echelon

New member
../images/Emo58.gif לא הפעם ו8x13 יצא

עד כמה שאני יודע בעונה השמינית אין תכנונים אשכרה להפיגש בין הסדרות, אבל עד כמה שאני יודע יש תכנונים לעונה השניה\תשיעית לעשות מפגש כלשהו. בכל אופן, הפרק החדש של סטארגייט יצא לאור! דברו עליו כשתראו אותו ;)

Echelon

New member
סליחה! הטעתי אותך! + מגה ../images/Emo58.gif

ע"פ דיווח חדש ומחודש מגייטוורלד, עוד העונה יהיו חילופי שחקנים וכאלה, בפרקי הסיום ולקראת פרקי הסיום. :)

Chakotay

New member
סג' 1 פרק 13! פרק מעולה!!

פשוט מעולה!!!!! ושמתם לב שמנהיג הג'אפה היה ווין בריידי הענק!!! פשוט פרק מצוין! אני מקווה שפרקים הבאים יהיו ברמתו!

subatoi

New member
הם לא רואים את אטלנטיס בטלויזיה,

אם זו הכוונה. רוצה פרטים מדויקים? שלח/י לאחד מהם הודעה פרטים ויענו לך...

deathcaster

New member
חחחחחחחחחח ענק !!!

בדיוק רציתי לכתוב הודעה ולשאול מאיפה הוא מוכר לי ! ווין בריידי ! ענק !!!

Echelon

New member
שני הפרקים היו מעולים

ללא ספק שני פרקים איכותיים, וקרטר בטח תעשה לה ניסויים עם החללית הזאת. בקיצור, כמו שראינו גם לאטלנטיס וגם לס"ג יש עדיין הרבה מה להראות ולהוכיח וטוב שכך :).

burhtk1

New member
יש לי שאלה..

בסוף לא מראים אם הם לקחו את החללית.. אתם חושבים שהם לקחו אותה? ועוד דבר.. אתם חושבים שבחללית יש גם Hyper Space?

טים ג

New member
../images/Emo58.gif ~~~>

וין בריידי לא מתאים לתפקיד של ג'אפה. הוא נחמד מדי, ונראה כמו חתול כזה. היה לי דחף חולני ללטף אותו במשך כל הפרק. ושהוא אמר לט'יאלק שידאג שימות לאט, חשבתי לעצמי "וואי וין , מסכן, אתה הולך למות"...

למעלה