אטלנטה

איתמר162

New member
אטלנטה

מישהו פה השקיע באטלנטה?
יש ברשותי 200k להשקעה.
האם סכום ריאלי להשקעה?

תודה

אטלנטה

סליחה על העיכוב בתשובה, רק הלילה חזרתי מארה"ב.
אני באופן אישי בעל נכסים באטלנטה. בעבר רכשתי שם לא מעט וכמעט על בסיס חודשי, היום כמעט ולא.
הבעיה באטלנטה שלא מעט משקיעים מהעולם רכשו שם נכסים, יש שם קרנות הון סיכון שרכשו שם נכסים בעשרות מיליוני דולרים מדי חודש. מחירי הנדל"ן עלו שם בשנתיים שלוש האחרונות ומחירי השכירות יחסית נשארו אותו דבר.
אם בעבר רכשתי שם נכס בתשואה של 12 אחוז, היום התשואות הרבה יותר נמוכות ואותם בתים שנרכשו בזמנו עולים היום הרבה יותר.

הסכום שאתה מציין הינו ריאלי לחלוטין, אבל לא הייתי רוכש עם זה נכס אחד אלא רוכש 2-3 נכסים ונהנה מפיזור סיכון

איתמר162

New member
תודה יריב

בהמשך להמלצתך איפה כדאי לרכוש נכסים בסכום הזה ומה להערכתך התשואה הממוצעת?

בברכה

איפה להשקיע

אני באופן אישי משקיע באורלנדו פלורידה, ניו יורק, אטלנטה, סינסינטי אוהיו וקליבלנד אוהיו
התשואות נעות בין 8-13 אחוז בהתאם לאזור ההשקעה.
ישנם אזורים (מהאזורים שציינתי) שעליית הערך הינו המרכיב הדומיננטי ושם התשואות נמוכות יותר, וישנם אזורים בהם עליית הערך הינו המרכיב הפחות דומיננטי ואז התשואה השנתית גבוהה יותר

dvir831

New member
הי יריב מה שלומך חייב להבהיר. . .

ראשית כל - ברוכים השבים!

לשאלתו/ה של דניאל למעלה ענית כי אינך משקיע בפלורידה ואילו לאיתמר אמרת שאתה כן משקיע שם, האמת שאני קצת מבולבל... להשקיע שם או לא? האם
בסכום שנקב איתמר (200K) ניתן באמת לרכוש 2 - 3 בתים?? לתשובה אודה

פלורידה

אני בעצמי מושקע בפלורידה, אך את הנכסים שם רכשתי בשנת 2009, בזמן בו מחירי הנדל"ן היו נמוכים יותר.
בשנה שנתיים האחרונות המחירים המריאו והפסקתי לרכוש שם.
מחירי השכירות לא עלו משמעותית ולכן התשואות יחסית ירדו בהשוואה לשנים עברו.
חשוב לציין כי מה שכתבתי נכון למקומות בהם אני השקעתי (אורלנדו), אני בטוח שיש אזורים נוספים בהם המחירים יחסית שפויים, אני בכל מקרה עברתי לשווקים אחרים והפסקתי לרכוש שם באזורים בהם רכשתי בעבר.

למעלה