אטלנטה לאן

rapgamer4ever

New member
תשובה

1. כמובן שדאנדרה לא יוותר על כסף כדי להגיע לאטלנטה. השאלה היא כמה הקליפרס מוכנים לשלם לו והאם ההוקס יהיו מוכנים לשלם לו אפילו יותר.
&nbsp
2. מארק גאסול זה סיפור אחר כי כל קבוצה עם מקום בתקרה תציע לו מקסימום והוא יוכל לבחור בין כולן.

Cade Foster

New member
אז כאן בעצם חוסר ההסכמה

אתה אומר בואו נחתים את דיאנדרה במקוםחידוש החוזה של מילסאפ. אני אומר שזאת הייתה יכולה להיות אופציה מעניינת בנוסף לחידוש החוזה למילסאפ. או שבכלל הרעיון שלך הוא לוותר על קארול...

rapgamer4ever

New member
אתה צודק

כתבתי תגובה יותר מפורטת פה למעלה, בה הצעתי לוותר על מילסאפ, להשאיר את קארול ולהביא את דאנדרה.
אם ההוקס יחתימו מחדש את מילסאפ וקארול לא יהיה להם כסף להחתים את מוזגוב או אפילו את רובין לופז. הם כרגע מחויבים ל-39 מליון דולר, יחד עם בחירת הדראפט שלהם+ זו שקיבלו מברוקלין זה יעלה לאזור ה-40 וקצת. אני מעריך שמילסאפ+קארול לא יעלו פחות מ-23 מליון דולר מה שמביא אותנו ממש לאזור של התקרה (שתהיה 66 מליון דולר כמדומני).
להוקס ישאר המיד לבל אקספשן, אתה לא תוכל להחתים סנטר בעל שם במחיר הזה.

Cade Foster

New member
לכן מה שאני מציע זה לחשוב לטווח יותר ארוך

לרוץ עוד עונה עם הסגל הקיים
&nbsp
אחר כך התקרה קופצת והם יוכלו להרשות לעצמם מוזגוב/לופז.
&nbsp
על מה אנחנו מדברים בעצם? אתה מנסה להקים באטלנטה קבוצה לאליפות? זו משימה בלתי אפשרית. גם אם הם יעשו רק עונה של 53 ניצחונות ולא 60 זה ייחשב להצלחה.

billc

New member
אני הייתי מוותר על קרול, הוא קצת אוברייטד לאחר שתי הסדרות

הראשונות, צריך לזכור שלפעמים פורח כאשר נותנים יותר מידי תשומת לב לשחקנים האחרים

billc

New member
יש שמועות שגם דאלאס מוכנה לפתוח את הכיסים לג'ורדן

לדעתי הוא עומד לקבל הצעות טובות מהרבה קבוצות כל מה שהוא צריך לשפר זה העונשין איזי סייד דן דאן
דרך אגב גם טייסון צ'אנדלר יתאים לאטלנטה, למרות שהוא כבר מבוגר ולא נראה לי ששני הצדדים מוכנים ללכת על זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לאן אתה ממהר?

יש עוד 2 משחקים לפחות
תן להם לסיים את העונה ואז נסכם אותה

dark happy shadow

Member
מנהל
כאוהד שיקגו אתה אופטימי מדי...
BILLIC צודק ואין להוקס סיכוי לגנוב לקאבס ניצחון אחד כמו שהם נראים מאז אותה תקרית במועדון.
&nbsp
אולי זה חיסרון של שחקן, אולי זה מנטלי גיל וחוסר ניסיון, בעיות לקחת כדורים חוזרים, אבל שורה תחתונה מתחילת הפלייאוף ההוקס על הפנים.
&nbsp
אני מסכים עם הנקודה שחסר להם GOTOGUY, כשטיג, המחליף הצעיר שלו ואף אחד בסגל שלהם לא עונים על ההגדרה הזאת. הם צריכים לעבוד במודל של גולדן לדעתי וככה הם יוכלו להצליח וגם לקחת אליפות.

מחפשים אחד ראשי כזה כהתחלה?

ואם במשחק הבא לברון יפצע ואטלנטה תהפוך את הסדרה על פיה?

לא צריך לסגור עד שזה לא סגור
מי בגלל חשב שהקליפרס תפסיד את הסדרה מול יוסטון כשהייתה ב1-3, וב2-3 ו20 הפרש בסוף הרבע השלישי.
&nbsp
זה פלייאוף, דברים משתנים בשניות, בואו נחכה שתסתיים הסדרה
אטלנטה בתאוריה עוד יכולה לקחת אליפות, וזה יגרום לכל המילים שנשפכות כאן להראות כמו בדיחה.

billc

New member
בפעם האחרונה שלברון נפצע באמת זה קרה ב"אף פעם"

כמו שרשמו פה אתם חייבים כוכב

אין לכם אפילו go to guy סביר שיבקע דקות של בצורת קליעה.. זה שקורבר קולע בכיף שלו בעונה הסדירה לא אומר כלום על הפליאוף

dark happy shadow

Member
מנהל
לדעתי הם צריכים ללכת על המודל של גולדן
הסגל הזה מחוסר ניסיון/אותה תקרית במועדון הוכיח שהוא קרס לחלוטין בפלייאוף ואחרי התקרית של המועדון.
&nbsp
אם היה להם שחקן מוביל אחד בלי אגו ואחד משלים לידו בלי אגו או מחליף טוב, הם היו אולי עכשיו 2-0 על הקאבס ולא הפוך.

dark happy shadow

Member
מנהל
הרעיון הוא לא לשחק במודל של הקאבס/יוסטון
אלא בדומה לגולדן ככה שגם כאשר הכוכב במשחק טוב או לא, הוא יושב על הספסל כשהמאמן רוצה והשליטה היא של המאמן ולא הפוך.

למעלה