אח שלי

Lolly pop2

New member
אח שלי

(רק בן שבע) בא אלי ואומר לי אני הומופוב...חשבתי שאני מתה על המקום!
אז אמרתי לו "מההה הבעיות שלך?! אתה שונא הומואים ולסביות?" אז הוא אומר לי "כן" אז אמרתי לו "אל תדבר איתי יותר בחים!" אז הוא אומר לי "למה את לסבית?" אז אמרתי לו "לא פשוט אתה ילד דוחה ומגעיל" בקיצור עשיתי לו הרצאה שלמה והראתי לו קטע במחשב של גסטין ובריאן מתנשקים ושאלתי אותו עם זה מגעיל אותו והוא אמר לי לא! ואז בסוף שאלתי אותו "מה אתה חושב על לסביות והומואים?" אז הוא אמר "הם די חמודים"
מה שמזכיר לי... בקשר למשפחה שלי... אבא שלי ראה פעם הכי גאים שיש.. ומאז הוא כל הזמן שואל אותי דברים (הוא יודע שאני חולה על זה ולא מפסידה אף פרק): רואים בנים מזדיינ**?, שומעים אותם עושים אההה אה אה?, רואים זי*?, מה זה עושה לך שאת רואה שני בנים מזדיי**? (ואני כזה ג´יזס!!!!!! מה אתה רוצה שאני יגיד לך שהיתי רוצה ליהיות ביניהם
?!?!) אז אמרתי לו זה לא עושה לי כלום... אני ומשפחתי המוזרה... סורי על המגילה.. הייתי בשוונג Bye Bye Now Lolly!!

וואו...

אח שלי בן 11, ושלשום הסברתי לו מזה הומופוב... אחותי שהיא בת 8 לא יודעת מה זו לסבית(הומו היא יודעת כי אני הסברתי לה....).... ויכול להיות שההורים שלי יודעים שאני רואה, אבל אבא שלי בחיים לא ישאל אותי דברים כמו "מה זה עושה לך" וכל זה...זה די מוזר.....זה לא כ"כ שיחות בין המשפחה....אולי עם החברות הכי טובות....

Lolly pop2

New member
כן....

זה אבא שלי מוזר בהחלט!! אבל אמא שלי מש ההפך... אם היא שומעת אותי אומרת כוסית... היא כועסת עלי! ומציתותייה של אימי: כוסית היא אחת ששווה רק את הכוס שלה! מוזר עוד יותר מאבא שלי... ואחותי בת 11 והיא גם רואה הכי גאים שיש! היא אפילו אמרה לי שהיא חושבת שהיא דו מינית ואז עשיתי לה שאלון לדוגמא? היית רוצה לרדת לבת? וכו´ וכו´... והיא החליטה שהיא סטרייטית כמו סרגל! חחחחח יש לי עוד אחות אבל היא רק בת שנתים.... אז אין צורך להוסיף!

רינת4

New member
ותגידי,

בת כמה את??? מה זאת המשפחה הזאת? :) אם אני אומרת לאחותי שהיא שקרנית,אני מקבלת על הראש. ואני בת 20!...

p o l i

New member
../images/Emo46.gif איזה הודעה מעצבנת, תקראו בבקשה!

קודם כל תרגעי אחיך, בן כמה? 7??? הוא לא יודע מה זה הומופוב, ועכשיו הוא גם לא מסוגל להבין!!!!! עזבי אותו בשקט כשהייתי בכיתה ט היה לי הומו בשכבה ולא ממש התנדבתי להתקרב עליו (רגשית) ואחרי שנה הוא ניהיה אחד החברים הכי טובים שלי! את בסך הכל בת 14 תרגעי קצת אל תקחי הכל ללב ולמה את מראה לילד בן 7 קטעים מסרט שמיועד (עקרונית) לבני 17+ אם כל הכבוד לחינוך שאת מנסה להעביר לו שהומאים ולסבית הם בסדר גמור כמו כל אחד אחר אבל אם הוא היה אומר לך שהוא לא אוהב לראות בן ובת שהם ביחד? אז מה, היית מראה גם קטע במחשב של זוג סטרייטים שעושה אהבה או משהו כזה???? לא! ואבא שלך שאני לא יתחיל אני לא יודעת אם לצחוק על הבורות שלו או להצדיק אותו את בת 14 ואת רואה טקעים שיכולים להתאים לסרטי פורנו.. תרדי ממנו ומכל השטויות שאת מדברת עליהם

GO QUEER

New member
אז ככה..

אני דווקא חושבת שזה מעולה שהראת לאחיך.. אז מה אם הוא רק בן 7.. זאת נשיקה.. הוא רואה סטרייטים מתנשקים כל הזמן.. אז בגלל שהם הומואים אז אסור שיראה.. טוב מאוד שהוא ראה שילמד.. ובקשר להורים.. ההורים שלי גם יודעים שאני לא מפסידה שום פרק.. טוב אבל ההבדל בינינו זה שאני כבר בת 16.. אבל עדייו..אם הם שואלים אותך שאלות מביכות פשוט תעבירי נושא כדי שלא תיכנסו לזה ואז תהיה ממש בבלאגן! שאני רואה אתת זה לפעמים את אחיות שלי (22,26) הן ממש נכנסות לזה אבל פתאום שיש קטעי מין הן כזה: "אויש..תעבירי..איכס.." וכאלה.. ואני תמיד אומרת להן להפסיק ואם זה מגעיל אותן אז שלא יראו.. אז הן אומרות לי שזאת סדרה באמת פצצה אבל רק הקטעים האלה מגעילים אותם.. ואני כזה טוב..שיהיה! מה שאני לא מבינה זה למה שזה יגעיל אותן.. שאותי זה בעצם מחרמן?! חח.. טוב התעייפתי love,hila

אני אצל מעיין רואה את זה...

אם אני אצלה אנחנו רואות את זה ביחד... אם אני בבית אני רואה את זה במרתף...אם אחותי .. היא בת 12... לא מגעיל אותה או משהו אבל היא אומרת שהומואים ולסביות זה איכס.. אבל היא ממש ילדותית והיא לא ממש ממש מבינה ...אני מנסה להסביר לה שזה לא ככה... ואם יש כאלה שאוהבים את זה היא צריכה לקבל את זה והכול... הכי מצחיק זה אח של מעיין... הוא עושה כזה שפעם הוא התעורר באמצע הלילה.. וראה את זה.. אז הוא שם את הראש מתחת לראש והלך לישון... אבל הוא סתם כזה... לא נראה לי שזה יותר מדיי ברצינות.. זה בגלל שהוא בן ומשום מה לבנים יותר קשה לקבל את זה.. או לראות את זה... בכול מקרה... אגב הוא בן 24 אם זה משנה למישהו...

נ.ב.

אני לא בטוחה אם אמא שלי יודעת מה אני בדיוק רואה... נראה לי שכן.. לא ממש אכפת לה.... ואני יודעת שאמא של מעיין יודעת בדיוק מה זה ולא מפריע לה... אני חושבת שגם אם היה מפריע לאמא שלי או שלה.. זה היה בגלל הסקס בלי שום קשר בנים בנות...

Lolly pop2

New member
לפולי

WHAT IS YOUR FUCKING PROBLEM????????!!!!!!!!!!! אני סך הכל סיפרתי על המשפחה שלי... לא יצרתי אותם! ומה הקטע שאח שלי יראה בנים מתנשקים? מה הוא דתי או משהו?!? טוב אז בקיצור תרגעי מותק... ותוציאי את העצבים שלך במקום אחר! טוב אני הולכת לשדה תעופה ביי כולם

למעלה