אח שלי .

אח שלי .

(מתוך הבלוג : הרהורים מותרים) "קבעתי לך פגישה במוצ"ש" , אמא שלי אומרת לי פתאום ביום חמישי אחרי צהרים , "זה בסדר"? . אמא שלי הבינה כבר מזמן שעדיף לה לנהל בשבילי את העניינים . "רוצה ללכת במקומי גם לפגישה"? שאלתי אותה . היא כמובן בטח הייתה שמחה אם זה היה אפשרי .. הסכמתי כמובן לפגישה הזאת , לא לפני ששמעתי מאמא שלי כמה שהיא בחורה מיוחדת , "טוב" השלמתי עם הגזירה "לפחות יהיה לי מה לעשות במוצ"ש" .. ב 9.30 כבר הייתי במלון , זה השעה שקבענו . היא כבר הייתה שם , מיד כשנכנסתי זיהיתי אותה , היא ישבה בספה ממול הכניסה , היא לבדה בכול הלובי הגדול של בית המלון .. התקדמתי לעברה , היא קמה לכבודי , "שירה? ווידאתי שזאת היא באמת ולא בחורה אחרת שמחכה לבחור אחר . "כן" היא ענתה לי בתנודת ראש קלה , "דווקא היא נראת טוב מאוד" עברה בי מחשבה תוך כדי שהתיישבנו זה מול זה בספות הרחבות בלובי המלון . כבר בהתחלה משהו עצבן אותי , אבל לא הצלחתי לזהות מה בדיוק . היא ספרה לי על זה שהם כבר גמרו מזמן "לעשות פסח" , ושזה הזמן הכי טוב בשבילה לפגישות , גם אין לימודים וגם הבית מבריק .. דברנו קצת על הא ועל דא , היא ספרה לי על המשפחה שלה והעבודה שלה , היא עובדת במשרד פרסום , בחורה דווקא חמודה אבל היה בה משהו שעצבן אותי נורא . היא כול הזמן דיברה על עצמה , אני אוהבת .. אני רוצה .. אני ואני ואני .. היא דברה כול הזמן על עצמה ועל המשפחה שלה , הם המשפחה הכי מוצלחת בעולם וכול מה שהם עושים זה הכי טוב . מה שהיא קונה ולובשת זה הכי טוב , אפילו הרכב של אבא שלה זה הרכב הכי טוב שיש , ככה אבא שלה אמר לה . בטח כבר הבנתם למה אני מתכוון , סוג של בחורה שלא מבינה שיש עולם גדול ורחב מחוץ למשפחה שלה ... אח שלה הוא הבן אדם הכי מושלם שהיא מכירה , והלוואי והיא תמצא מישהו שדומה לו . רוב הפגישה שמעתי ממנה סיפורים על אח שלה . אח שלי עשה ככה וככה , אח שלי אמר לי , אח שלי ואח שלי ... והקטע הכי מצחיק שאני מכיר את אח שלה הזה , הוא למד בישיבה שלי , הוא אמנם קצת יותר גדול ממני אבל הכרתי אותו ותאמינו לי שהוא רחוק מלהיות אחוז אחד ממה שהיא ספרה עליו .. 40 דקות סבלתי את כול הסיפורים שלה עליה ועל המשפחה שלה וכמובן על אח שלה . הבנתי כמה הם כולם שם מוצלחים וכמה הם מיוחדים והכי טובים . עד שבאמצע אחד הסיפורים על אח שלה כמעט ונפלטה מפי צעקה "דיייייי" .. הצצתי בשעון , לשמחתי עבר מספיק זמן בשביל לסיים את הפגישה בלי לפגוע בה . קמתי מהספה בכבדות והסברתי לה שאצלנו במשפחה נהוג לקצר בפגישה הראשונה , לא חלמתי שהמשפט הזה שאמרתי בצחוק יוביל אותה לספר לי על הפגישות של אח שלה . כן כן , כול הדרך מהמלון עד שהגענו לבית שלה שמעתי סיפורים על הפגישות של אחיה המושלם .. השדכנית התקשרה כמה דקות אח"כ לפלאפון שלי , "היא מאוד נהנתה" היא אמרה לי "אבל היא הוסיפה שאתה כמעט ולא דברת כלום" . "חחח" צחקתי בלב , "לא דברתי כי לא היה לי עם מי לדבר" הסברתי את זה לשדכנית והוספתי שאין מה לדבר על עוד פגישה . "חבל מאוד שאסור לאח ואחות להתחתן יחד" אמרתי לשדכנית "כי אם היה מותר היה לי שידוך מאוד מאוד מתאים בשבילה" . מהצחוק של השדכנית הבנתי שכנראה אני לא היחיד שהורדתי אותה בגלל זה , כמה חבל .......

Corall

New member
אני דוקא,

אוהבת שהצד השני ידבר בלי הפסקה. הוא עושה לי את העבודה, מהבחינה של, `קריאה בין השורות`. זה עדיף מהטיפוסים שאתה צריך לסחוט מהם.. ובקשר לאותה בחורה, אם אתה קורא בכלל את התגובות כאן.. אני בכלל לא מבינה את השדכנית הזאת. אם זאת בעיה שחוזרת על עצמה אצל כל ההצעות שהיא מציעה לאותה בחורה, היא פושעת שהיא לא מדריכה אותה. ולא חסרות דרכים איך `לעשות את זה`. לא בסדר בכלל. /tapuzforum/images/emo128.gif

ORITB3

New member
אהההההממ..

אז כך... האמת היא לא נשאר ללי אלא לאחל לבחורה רפואה שלמה על האהבה הנכזבת(עם אחיה...)ולך שתמצא במהירות ובקלות את מה שמתאים לך ושלא תעז לתת לאמא שלך להכנס לך לחיים..ותהיה יות רשמח וקליל שאתה בא לפגישות ותמיד תחשוב שגם זו לטובה..

למעלה