אח שלי יסה לעשות שינוי אבל....

סגולית1

New member
אח שלי יסה לעשות שינוי אבל....

במקום להיות מובטל אחי יזם שינוי, והחליט להשקיע בהקמת אתר באינטרנט אבל לא מצליח להתקדם בפרסום כלומר לגרום לעסקים לפרסם באתר שלו.... אחי מעסיק במשרדו בחורה שעושה טלמרקטינג, ופונה לעסקים ומציעה להם פירסום באתר. הבחורה איכותית ומנוסה ומשום מה אין תוצאות כבר במשך שבועיים וחצי, מסתבר שמאד קשה לשווק פרסום באתר בגלל ריבוי אתרים ופניות רבות לכל בית עסק, הייתי במשרד שלו היום ושמעתי את הבחורה משוחחת ובגלל שאין לי נסיון בתחום לא הצלחתי לאתר בעיה מסויימת בשיחת המכירה. השאלה מה אתם יכולים לייעץ במצב כזה? מדוע כל כך קשה לפרסם פרסום באתר אינטרנט חשוב לציין שהמחיר מאד מיוחד פחות מ-700 ש"ח לשנה. כל הזמן שואלים לגבי סטטיסטיקה של גולשים- ואין לנו עדיין כי זה אתר חדש. אחי דאג להכניס גימיקים כמו קופון, טופס רישום חברים, כך שכל עסק יקבל טלפונים של לקוחות. אודה על כל עזרה

סגולית שלום,

העובדה שאחיך החליט לעשות מעשה ולא להישאר מובטל, אלא ליזום משהו משל עצמו - ראוייה להערכה. ומבלי להפחית מכך, יש צורך לבדוק מה השתבש בדרך. מידע כללי בלבד אני יכולה לומר לך שקידום אתרי אינטרנט זה דבר שלוקח זמן ומצריך הרבה מאוד סבלנות. מאוד תלוי מהם התכנים של האתר, לאיזה קהלי יעד הוא פונה ועד כמה הוא אטרקטיבי. גם בסכומים קטנים של פרסום, מפרסם עושה את השיקול של עלות מול תועלת. אם ה-700 ש"ח האלו לא יביאו לו שום לקוח, לא כדאי לו כלכלית להוציא אותם. ומכאן השאלה (הלגיטימית) על הסטטיסטיקות של האתר. הם רוצים לדעת כמה אנשים מגיעים לאתר, מי הם האנשים שנכנסים (האם הם קהל היעד של המוצר שלהם), ואלו שאלות מאוד לגיטימיות שאחיך והעובדת שלו צריכים להכין תשובות טובות עליהן. ובכלל לנסות לבחון מחדש בעיניים אוביקטיביות את התכנים של האתר, את הסטטיסטיקות וכל השאר, ואולי לשנות את דרך ההתנהלות שלא הניבה תוצאות עד עכשיו.

SITEAM

New member
אפשר לראות את האתר

אולי יהיה לי רעיון. אגב, שמי אסף ואני בעל חברת האיחסון לאתר השנה שלי. אני יכול לומר שגם השנה שעברה הייתה שנה שבה החלטתי (יחד עם עוד שני שותפים) לקחת את עתידי בידיים ולפתוח את החברה, אשר בעצם סימלה את המעבר מתחביב לעיסוק פורמלי, היא אמורה לספק את צרכינו החומריים בעתיד (ואני שמח לציין שזה עובד בצורה מניחה את הדעת...) אז נעים להכיר את כולם/כולן

היי אסף, ברוך הבא לפורום שלנו :)

שמחה שבאת להציץ, וגם לכתוב כמה מלים על עצמך. ואני עוד יותר שמחה, (למרות שלא ידעתי את זה מראש) לשתף פעולה עם אנשים שהחליטו לעשות מעשה ולהפוך תחביב לעיסוק. אין, אין כמו לעבוד במשהו שאוהבים, וכולם מסביב מרגישים את זה. שיהיה לך סופשבוע נעים,

youll might have another client

הסתכלתי באתר ורציתי לשאול: ראיתי כי הנכם מציעים שירותי בנית אתרים, ויש לכם תבניות עיצוב יפייפיות. האם תבניות עיצוב אלו כוללות כבר מערכת ASP מוכנה, שכל מה שנשאר למנהל האתר הוא רק להכניס טקסט ותמונות ש'יתיישרו' בעיצוב המתואר?

SITEAM

New member
לא

אלו תבניות אתרים שאנו מציעים כאופציה נוספת ללקוח, כאשר אנו רוכשים את התבנית הנבחרת עבור הלקוח ומשנים אותה לפי צרכיו. כעיקרון אלו רק TEMPLATES של מספר עמודים וקבצי פוטושופ ופלאש. בואי נגיד כזה דבר, במידה ותהיי מעוניינת בבניית אתר, צרי עימנו קשר ואנו ננסה להתאים לך את החבילה המתאימה ביותר עבורך

SITEAM

New member
אם את מחליטה לבחור בנו

יש לך 2 אפשרויות. 1. לרכוש את הדומיין בעצמך בכרטיס האשראי שלך, ואז לומר לנו מהו כדי שנוכל לפתוח חשבון לפיו. 2. מכיוון שנכוונו בעבר מרמאים בקבלת תשלום בכ.א., נכון לעכשיו אנו מקבלים תשלום בצ'ק או העברה בנקאית ואז אנו גובים ממך את מחיר הדומיין פלוס עמלה על הרישום. חשוב לציין, שבניגוד להרבה חברות אחרות, אנחנו רושמים את הדומיין על שמך ולא על שמנו (אנחנו רק רשומים שם כאנשי קשר טכניים), כך שיש לך שליטה מלאה עליו.

אבל ../images/Emo9.gif

אני לא אחת מאותם רמאים, רק סטודנטית שרוצה לפרוש תשלומים! אגב, אם אני רושמת את הדומיין זה מבטיח לי שזה נשמר לי ?

SITEAM

New member
לא, זה לא קשור

אנחנו גם מוכנים לפרוש לתשלומים, רק שהתשלום מתבצע בצ'ק או העברה. כעיקרון, רישום דומיין נעשה אך ורק בכ.א. אז אם את רושמת אותו לבד את משלמת בכ.א ללא קשר אלינו ואז מעדכנת אותנו לאיזה דומיין לפתוח את החשבון. אם את רוצה שאנחנו נעשה את זה, אז אנחנו משתמשים בכ.א שלנו אבל את משלמת לנו בצ'ק או העברה (העניין הוא שביטלנו את האפשרות לכ.א לחלוטין ולא ברור אם נחזור לזה, כך שכרגע האפשרות הזו חסומה). רישום הדומיין אינו מסובך כלל, לכן את יכולה לעשות זאת לבד. לגבי שאלתך אם הוא נשמר לך: אם את רוכשת דומיין ישראלי, co.il, הוא נשמר למשך שנתיים, וכל שנתיים צריך לחדש אותו (את מקבלת התרעה חודשיים לפני פקיעת התוקף). אם זהו דומיין בינ"ל, com, net, בדר"כ הרישום מתבצע לשנה, למרות שישנם רשמי דומיינים שמאפשרים לך לבחור לכמה שנים את רוצה לרשום, ומחייבים בהתאם.

הכיוון נכון../images/Emo45.gif

אינני חושב שהפורום הזה אמור להיות פורום תמיכה ביזמים, ואינני יודע מי כאן מתמצא בתחום מבחינה עיסקית או טכנית. לשם כך יש מן הסתם פורומים אחרים. הדבר היותר חשוב הוא שאחיך אינו שוקע בבטלה אלא מנסה ומחפש דרך. לא בטוח שהוא ימצא, אין כאן חוקיות קבועה, ואין איזו מדיניות קוסמית של שכר ועונש שמבטיחה לו גמול על כך. אני כן יכול לומר שתקופת האבטלה שלו היא הזדמנות טובה לשינוי ולהתמקצעות, וכשהוא ימצא עבודה בסוף - ואין זה משנה אם הוא יקים מיזם שיצליח או ישתלב במקום עבודה אחר - הנסיון והידע שהוא צובר כרגע והיכולת להתמודד עם בעיות בתנאים של לחץ ואי וודאות רק ייטיבו עימו. דווקא עכשיו אין לו מה להפסיד, ולכן זו הזדמנות נהדרת לשינוי, לחיפוש ולהתקדמות: גם המישור המקצועי, וגם במישור האישי והאישיותי. אני אהיה ריאלי- כנראה שלא מחכה לו כסף גדול באינטרנט, ומעטים מאוד מצליחים ביוזמות של פיתוח עצמי של תוכנה או אתר לכבוד את השוק, אבל עצם ההתמודדות והנסיון שהוא צובר, והעובדה שהוא אינו קופא על שמריו- יועילו לו בטווח הארוך. זה לא מהווה פתרון למינוס בבנק, אבל כן מהווה איסטרטגיה נכונה לטווח הארוך.

למעלה