אח שלו?

Impious

New member
אח שלו?

אז..
אחים יש? איך הם מסתדרים איתכם בכל מה שנוגע לגמגום? מאיצים בכם? כועסים עליכם? מעקמים פרצוף? מה היחס שלהם לגמגום? ערב טוב

שמחה99

New member
נושא מעניין העלת, שי ../images/Emo13.gif

מתכבדת להיות הראשונה שעונה...
אז ככה - פעם היו מאיצים או משלימים או מביעים מורת רוח. היום אני גם פחות מגמגמת וגם הם למדו להקשיב עד הסוף... כשאחותי היתה ממש קטנה, בת 3-4, היא פתאום התחילה גם לגמגם. אבל זה עבר לה מאוד מהר. אני חושבת שזה פשוט היה נסיון ילדותי להבין למה אני מדברת ככה
איך זה אצלך?

Impious

New member
אצלי

יש את אחי הקטן ממני בשנה שמקשיב בסבלנות, פעם היה גם מתעצבן קצת, עכשיו פחות. האחיות הגדולות, אחת מהם מנסה להשלים אותי לפעמים, אחת אחרת מחכה בסבלנות ו..זהו בעיקרון :p רציתי להעלות דיונים חדשים כי די משעמם :p

כשאתה נותן - אתה מקבל.

אני גר עם אמא שלי ואחי (קטן ממני ב 4 שנים). שניהם מקבלים את הגמגום בצורה מאוד יפה, וגורמים לי להרגיש שאני שווה ושכאילו אין שום בעיה בדיבור. הם לא מעקמים פרצופים, בוודאי שלא כועסים, גם לא משלימים משפטים, למעשה הם פשוט מקשיבים כמה שצריך, גם אם לוקח לי דקה להגיד משפט. אני מאוד מעריך אותם על זה
מקווה שגם אצלכם זה ככה
מה עם חברים? חברים שלכם יודעים שאתם מגמגמים? איך התגובות? לילה מקסים לכולם
לב.

vicz

New member
בת יחידה ../images/Emo10.gif

כשהייתי ילדה לא היה אכפת לי לא היה משעמם לי לבד או משהו ועכשיו נורא עצוב לי רוב החברים שלי כבר נהיו דודים/דודות ואני נורא עצובה שאני לא אזכה להיות דודה בקיצור גם אם האחים שלכם מאוד מאוד מרגיזים אתכם - תשמחו שהם ישנן לילה טוב
ויקי

אין כמו להיות דוד...

באמת זה קצת עצוב שלא תזכי להיות דודה... אחיינים זה אושר גדול. כל פעם שאני רואה אותם,אני ישר שוכח מהכל ופשוט מחייך לעצמי. בקשר למשפט השני, קל להגיד, קשה לשמוח כשהאחים מציקים..."\

שמחה99

New member
בטח שתהיי דודה! ../images/Emo95.gif

הרי אחייניו של בעלך יהיו גם אחינייך! הלא כן?
אה! אז היית "בת יחידה מפונקת"
דווקא לא רואים עלייך

vicz

New member
ועוד גדלתי אצל סבא וסבתא

עד שסבא שלי, ז"ל, נפטר
, לא ידעתי שהמילה "לא" קיימת בכלל בתנאים האלה הייתי צריכה לגדול מפלצת מפונקת
אבל יצאתי סבירה למדי
עדיין לא אוהבת לשמוע "לא" בתור תשובה, אבל מי מאיתנו כן? בהצלחה במבחן היום ויקי

av100

New member
../images/Emo140.gifאני גם בת יחידה

אצל יוצאי ברית המועצות זה היה די מקובל דוקא תמיד מהילדות רציתי משפחה גדולה עכשיו לי עצמי יש ארבע -כך שגם לך יש אפשרות לפצות במשפחה גדולה כש אני רואה איך שחמודים שלי כל כך אוהבים אחד את השני אבל גם מציקים ומעצבנים נורא אחד את השני אני חושבת בסגנון מה שאת כתבת- רק כשגדלים באמת מעריכים קשרי משפחה קרובה ומורחבת בינתיים ילדיי מתלוננים על זה שאין להם בני דודים (אח יחיד של בעלי לא נסוי עדיין) כך שהמצב מאוד בהדרגה אבל ניתן לתיקון

vicz

New member
וואוו!!! ../images/Emo47.gif

קראתי ב"עולם" שלך שאת בת 28... אם זה לא טעות בהקלדה, אז אני מעריצה !!!(אני אשלח לך דף, תחזירי לי עם חתימה) 28, אמא ל-4 ורוקחת אחראית?????????????? נשמע לי סופר-וומן
מעריצה, מעריצה, מעריצה למרות שבעיני 4 אחים זה הרבה כיף, 4 ילדים זה הרבה אחריות תמיד רציתי 4 אבל בזמן האחרון אני לא בטוחה נראה לי כל כך כל כך קשה אבל כנראה שיש תקווה לבנות יחידות כמונו
ויקי

av100

New member
זאת לא טעות הקלדה

כל הפרטים מדוייקים כנרא שהתמודדות עם הגמגום יצרה בי איזשהו מנוע פנימי לא פחדתי לעבוד קשה ודהרתי קדימה בגיל 24 כבר הייתי רוקחת אחראית וב26- אם לארבעה וחוץ מזה כמו שאימי אומרת אני עם ... אחת יושבת על הרבה כסאות- מנסה לדחוס עוד ועוד ליומיום שלי הדחוס גם ללא כך מתיש אבל הכל נורא מעניין אותי אני רציתי מ4 עד 9 בסוף כנרא ש"ננחת" ב-5 רק שכולם יהיו בריאים (כך שאת מלחתחילה שמת רף יותר מדי נמוך)
זהבאמת קשה במיוחד לנו (שלא ראינו את זה במשפחותינו) אבל שווה כל השקעה כמוך בילדות רציתי אחים אבל לא סבלתי עכשיו, כשאני מסתכלת על אחרים- זה מאוד חסר לי אוהבת לקרוא את הודעות שלך -יש לנו הלך מחשבות דומה שיהיה בהצלחה לכולנו

royi69

New member
גם אני רוצה

אז ככה אחים יש כמה אחד מהם אפילו מגמגם כמוני שזה קצת מצחיק המשפחה מקבלת אותי
וגם אותו (את הגמגום) ולמה אני אומר מצחיק כי שאני הולך עם אחי אז אומרים ואו אתם ממש דומים אפילו אותו דיבור יש לכם לא משלימים אותי לפעמים מחקים אבל הכול בהומור הדבר הכי פוגע זה מאחת האחייניות שלי שאומרת לי מזה אתה מדבר מוזר ומלווה את זה בקולות של גמגום אבל ככה זה ילדים

דור6

New member
אני עם 3 אחיות הן כעיקרון

מקבלות אותי וגם אמא שלי.......וגם חבר של אחותי שבקרוב הוא יהפוך לגיסי ואומרים לי שיש המון מגמגמים ושזה לא נורא בכלל כתבתי "כעיקרון" בתחילת המשפט כי עם אחות אחת שמה לעשות היא הכבשה השחורה במשפחה סיפרתי לכם כבר שלפני 7 חודשים היא לא רצתה לסדר לי עבודה וסתם התווכחנו והזכרתי לה עוד מקרה שהיא לא רצתה לסדר לי עבודה למרות שהיא הבטיחה שתסדר לי ואז כתגובה היא אמרה לי "נתתי לך תטלפון מה לעשות שדיברת איתם שמעו מישהו שמדבר מוזר ואמרו לו שלא מחפשים עובדים" לא חשוב לא ניכנס לפרטים,מאז כבר 7 חודש אנחנו לא מדברים.חוץ ממנה כולם מקבלים אותי אני אפילו גם פעם הרגשתי כאילו היא מתביישת בי......אבל, עם כזאת אחות מי צריך אויבים

למעלה